binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinGalaxy Digital Bu Bitcoin Şirketini Almaktan Vazgeçti!

Galaxy Digital Bu Bitcoin Şirketini Almaktan Vazgeçti!

Galaxy Digital kripto para şirketi BitGo'yu almaktan vazgeçti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para piyasanın en büyük yatırım şirketlerinden biri olan Galaxy Digital, bu sabah yaptığı açıklamada kripto para saklama şirketi BitGo‘yu satın alma planından vazgeçtiğini açıkladı.

BitGo’nun 2021 yılına ait denetlenmiş mali tabloları 31 Temmuz’a kadar sunması gerektiğini ve bunu yapmadığını belirten Galaxy Digital satın alma anlaşmasını feshettiğini söyledi.

Glaxy Digital’in CEO’su ve Kurucusu Mike Novogratz yapılan açıklamada şunları söyledi:

“Galaxy, başarı ve sürdürülebilir bir şekilde büyümek için stratejik fırsatlardan yararlanmak için konumunu koruyor.

ABD’de listelenme sürecimizi sürdürmeye ve müşterilerimize Galaxy’yi gerçekten tek durak noktası yapan birinci sınıf bir çözüm sunmaya kararlıyız.”

Hatırlanacağı üzere Mayıs 2021’de Galaxy Digital BitGo’yu 1,2 milyar dolara satın aldığını duyurmuştu. Ancak Galaxy Digital bu yılın Mart ayında satın alma anlaşmasının şartlarının yeniden görüşüldüğünü söylemişti.

Halihazırda Delaware merkezli bir şirket olmak için yeniden yapılanma sürecinde olan Galaxy Digital, SEC’in incelemesinden sonra Nasdaq borsasında listelenmeyi planlıyor.

Galaxy Digital yaptığı açıklamada ayrıca, kripto saklama hizmetlerinin yanı sıra alım satım, borç verme ve türev hizmetlerini de içeren kurumsal yatırımcılar için bir ürün teklifi olan Galaxy One Prime’ın planlanan sunumuna devam etmeyi de planladığını söyledi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail