binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Borsası Binance Bir Ülke İle Daha Anlaştı!

Bitcoin Borsası Binance Bir Ülke İle Daha Anlaştı!

Binance Kazakistan'la bir anlaşma imzladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bazı ülkelerin düzenleyicileriyle yaşadığı sıkıntılardan sonra ülkelerde faaliyet göstermek için yetkili kurumlardan lisans almaya devam ediyor.

Bu bağlamda Binance Fransa, İtalya gibi ülkelerin yanı sıra Ağustos ayında Kazakistan’da faaliyet göstermek için Astana Finansal Hizmetler Kurumu’ndan (AFSA) ön onay almayı başardı.

İlgili Haber  Binance'e İyi Haber Geldi: Kritik Ülkede Lisans İçin Yeşil Işık Aldı!

Binance Kazakistan’daki varlığını genişletmeye devam ediyor. Bu bağlamda Binance, Kazakistan’ın Finansal İzleme Ajansı ile ülkedeki kripto para piyasasını geliştirme konusunda bir anlaşma imzaladı.

Yapılan anlaşma ile taraflar, bölgedeki kripto para dolaşımı konusunda birbirlerine yardım etmeyi amaçlıyor.

Bunun yanı sıra taraflar özellikle yasa dışı yollarla elde edilen kripto paraların tespiti ve bloke edilmesine yönelik bilgi alışverişinin de gerçekleşmesi planlıyor.

Binance CEO’su CZ, Twitter hesabından söz konusu anlaşmayla alakalı şunları söyledi:

” Bugün Binance, Kazakistan Cumhuriyeti Mali İzleme Ajansı ile bir Mutabakat Zaptı imzaladı.

Anlaşma, küresel olarak siber ve mali suçlara karşı birlikte mücadele ettiğimiz için küresel kolluk eğitim programımızın uygulanmasının bir parçası olarak gerçekleşti.”

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kassym-Jomart Tokayev de geçtiğimiz hafta yaptığı genel kurul toplantısında Binance’in Kazakistan’daki ofisini genişletmeyi ve borsanın tüm bölge için genel bir merkez kurmayı planladığını ifade etti.

Binance Kazakistan’da faaliyet göstermek için yetki almanın yanı sıra, borsanın CEO’su CZ, geçtiğimiz Mayıs ayında Kassym-Zhomart Tokayev ve diğer üst düzey Kazak yetkililerle bir araya gelerek Kazakistan Dijital Kalkınma Bakanlığı ile de bir anlaşma imzalamıştı.

İlgili Haber  Binance ve CZ Bu Ülkeye Çıkarma Yaptı: Yetkililer ile Birlikte Kripto Para Düzenlemesi Hazırlayacaklar!
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail