binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerNouriel Roubini: Merkez Bankası Dijital Parası Anonim Olabilir, Ama İzlenebilir!

Nouriel Roubini: Merkez Bankası Dijital Parası Anonim Olabilir, Ama İzlenebilir!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto paralara dair yaptığı her yorumunda ateş ve nefret püskürmesi ile tanınan isimlerden birisi olan Nouriel Roubini, merkez bankası dijital para biriminin çıkması ile kripto paraların sonsuza dek yok olabilecek olduğunu ve herkesin merkez bankası dijital para birimini kullanabilecek olduğunu açıkladı. Ülkelerin merkez bankaları tarafından dijital para çıkarılması durumunda hesap cüzdanları, banka ve kredi kartları ile ilgili tüm gereksiz detayların silinerek yerine dijital paranın kullanılabilir hale gelebilecek olduğunu açıklayan Nouriel Roubini, kripto para sahiplerinin bu yönü ile dijital parayı tercih edebilecek olduğunu açıkladı.

”Anonim Olabilir Ama Kolluk Kuvvetleri Ulaşabilir”

Merkez bankası tarafından çıkarılacak dijital para biriminin anonim olabilecek olduğunu ancak kolluk kuvvetleri ve düzenleyicilerin istedikleri kişinin hesap bilgilerine ulaşabilmelerine imkan sunacak olduğunu ifade eden Nouriel Roubini, bu açıklaması ile ”saçmaladı, bu anonimlik değil!” tepkisine neden oldu. Roubini hakkında olumsuz yorumların sayısı son günlerde artarken aynı isim geçtiğimiz gün ”bir süre kripto paralar hakkında açıklama yapmayacağım, yobazlar ne dersem diyeyim anlamıyorlar” açıklamasında bulunmuştu.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail