binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin (BTC) On-Chain Verileri: Madenciler Satmaya Devam Ediyor Mu?

Bitcoin (BTC) On-Chain Verileri: Madenciler Satmaya Devam Ediyor Mu?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dev kripto borsası FTX’in batışının ardından bir ay geçmek üzere. İflas haberiyle birlikte yatırımcılarda oluşan panik yerini sakinliğe bıraksa da piyasadaki olumsuz algı devam ediyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin’de satış baskının devam etmesi, kripto para madencilerini satış yapmaya itiyor. BTC madencileri, enerji ve işletme maliyetleri artarken kripto fiyatları düştüğü için ceplerinden harcamak durumunda kaldı.

On-chain takipçisi CryptoQuant’ın baş analistlerinden Joaowedson, BTC madencilerinin yaptığı satışın ne kadar büyük olduğunu açıkladığı veriler ile günyüzüne çıkardı.

Bir Günde 10.000 BTC Sattılar!

CryptoQuant verilerine göre Bitcoin madencileri hiç de azımsanmayacak miktarlarda satış yapıyor. Verilere göre madenciler sadece Aralık ayının ilk gününde 10.000 BTC’yi elinden çıkardı. 9-11 Kasım aralığında ise madenciler 6.500 BTC sattı.

Joaowedson, madencilerin yaptığı satışı şu sözlerle yorumladı:

“Bitcoin’in fiyatındaki düşüş ve işletme maliyetindeki artış, kripto para madencilerini satış yapmak zorunda bırakıyor.”

Bitcoin’de Son Durum

Kasım ayının son haftasına sakin başlayan lider kripto para birimi, haftayı yaklaşık %3,50 yükseliş ile kapatmaya hazırlanıyor.

Hafta içinde ABD’de istihdam verisi beklenti üstünde gelse de FED başkanı Jerome Powell’ın “faiz artış hızını azaltabiliriz” açıklaması piyasada kısıtlı bir iyimserliğe yol açtı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail