binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerHindistan'ı Bekleyen Kripto Para Yasakları Gri Bölgeleri Kapsayabilir

Hindistan’ı Bekleyen Kripto Para Yasakları Gri Bölgeleri Kapsayabilir

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Hindistan hükümetinin yakın zamanda almayı düşündüğü kripto para yasakları ve yasalarının henüz yasal hale dönüşmemiş olmasına rağmen kısa süre içerisinde yeni kripto para yasalarının ortaya çıkacak olması ve hükümetin kısa süre içerisinde kripto para yasaklarını da bu yasalar ile uygulamaya başlayacak olması ülkedeki kripto para sahiplerinin mevcut yasa taslaklarını incelemeye başlaması ile ”gri bölge bulabilir miyiz?” sorusunu beraberinde getirdi.

Hindistan’da gri bölgeyi kullanarak bazı bölgelere kripto para ATM’si kurmak isteyen bir şirket çalışanı geçtiğimiz aylarda para cezasına çarptırılmış ve ağır bir ceza alarak ATM cihazına hükümet yetkilileri tarafından getirilen yasaklar gerekçe gösterilerek polis ekipleri tarafından el konulmuştu.

Hindistan hükümetinin bu yasakları ne zamana kadar bu hali ile uygulayacağı ve son haline geçip geçmeyecek olduğu merak konusu. Ülkede, yasal olarak hükümetin kripto para yasaklarını uygulamasını istemeyen adalet yetkililerine karşı hükümetin tavrı çok sert olduğundan kripto para yasaları veya yasakları olarak ifade edilebilecek yasalar kısa sürede uygulanabilir ve gri bölgeler asla delinemeyebilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail