Binance CEO’su Uyardı! “Er Ya da Geç Düşüş Olacak”

Bitcoin’de zor bir haftanın ardından yüzler gülüyor. Mart ayına iyi bir başlangıç yapan Bitcoin’in arkasından Ethereum ve altcoinler de yükselişe geçti.

Son yükselişle birlikte marketin piyasa değeri yeniden 1.5 trilyon dolara yükseldi. Bitcoin 49.000$ üzerinde çıkmayı başardı ve haber saatimiz itibariyle Coinbase Premium’da fiyat 150$ önden gidiyor. Buda kurumsal alıcıların bu fiyattan Bitcoin toplamaya devam ettiği anlamına geliyor.

Bitcoin’de yüzler gülerken Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan da açıklamalar geldi. Hafta sonu market tamamen kırmızı twiti atan CEO, bu defa “tamamen yeşil” dedi ve uyardı.

“Er ya da geç başka bir düşüş olacak. Bir dahaki sefere ne yapacağını hatırlayacak mısın?” diyen CEO, Hodl’un (elinde tutmak) önemine vurgu yaptı.

Bu fiyatların hala ucuz olduğunu belirten CEO, “Aslında hala dipteyiz ve bu yatırım tavsiyesi değildir.” dedi.

MicroStrategy’nin son Bitcoin alımına da değinen CEO, “siz satarken birileri alıyor” demeyi ihmal etmedi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (15)

  • Adam doğru demiş işte. Düşüşü hesap etmeden saçma sapan yatırım yapmayın en kötü ihtimali unutmayın diyor. sonsuza kadar yükselcek diye bişe yok elbet düşer.

  • Hiç bir mal yada ürünü yatırımı yükseldiğinde almayın. Her çıkışın er geç bir inişi olacaktır. Pump&dump Btc geçen yil 38.500 tl seviyesinde iken eth 889 tl seviyesinde iken Xrp 0.999 kuruş seviyesinde iken alıp hodl yapmayanlar şimdi anlık dalgalanmalarla kâr etmeye çalışıyor. Bir sonraki Btc halving 224 martta yatırımınızı birikiminizi 2024 marta saklayin. 2025 Haziran da kazana siz olursunuz. Alim satimla balinalar dışında bu güne kadar kâr edeni ne gördüm ne duydum nede biliyorum.

  • Bende binance borsasından alım satım yapı yorum ve çok memnunum. Hatte bir alt coin almıştım,heck lenmişti ve cok kayip ettim ama sağolsunlar mağdur etmediler aldığım yerden bana geri verdiler onlara nekadar minnetarim anlatamam. Ayrica da bazen ödüller bile veriyorlar. Onlara buradan da teşekürleri mi sunuyorum.
    "Yatırım tavsiyesi değildir".

  • Süper haber başlıkta çok doğru. Cz çok dobra açıklama yapmış, burayı spekülatif diğer pazarlara benzetmemek lazım. Düzen değişecekse adil bir dağıtım düzeni ile değişir! mış gibi yapmaz

    • Zaten amaç bu. Ben Dünyanın en büyük kripto para borsası CEO sunun böyle bir açıklama yaptığına da inanmıyorum. Akıl sahibi bir adam neden borsasının lokomotifin tekerine taş koysun ki?!!!