Bitcoin (BTC) Fiyatındaki Düşüşün Sebeplerinden Birisi: Endişe

Kripto para birimi Bitcoin, son dönemde düşüşler ve değer değişimleri ile gündeme geliyor. Bitcoin, son günlerde özellikle fiyat değişimleri ile gündeme gelirken, 7.800 doların altında seyreden fiyat özellikle bu dönemde bazı yatırımcılar için ciddi bir düşüş endişesi yaşatırken, fiyat 7.500 dolara kadar düşer ise 7.200 dolara kadar gerileyebilecek olduğundan endişe ediyorlar.

Bitcoin’in düşüş nedenlerinden bir tanesi olarak sürekli bugünlerde corona virüsü etkisi, petrol fiyatlarının %34 oranında değer kaybetmesi ve küresel ekonomide yaşanan belirsizlikler bir sebep olarak gösteriliyor.

Bu dönemde zaten halving olayı etkisi ile piyasa bir düşüş yaşanacağı öngörülüyordu fakat tüm dünyadaki ekonomik sorunlar sebebiyle düşüşlerin hacmi ciddi oranda arttı.

Kısa süre içerisinde büyük değişimler yaşanacak mı, yoksa fiyatlar bu şekilde devam mı edecek? Bu konuda soru işaretleri bulunuyor.

Eğer kısa süre içerisinde fiyatlar değer kaybedecek olursa yatırımcıların büyük panik satışlarında da artış olabileceğinden endişe ediliyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!