Bitcoin Cash Eleştirilere Rağmen 1 Yılda Yükseldi

Bitcoin yerine Bitcoin Cash tercih edenlerin oranı son derece düşük olmasına rağmen, piyasada bazı yatırımcılar inatla Bitcoin Cash tercih ediyor. Bitcoin alanların büyük oranda BTC yerine BCH’yi tercih etmesinin ardında özellikle anlık ödemeler bulunuyor.

Bitcoin Cash sahibi insanlar genelde anlık ödemeler, fazla kripto para yatırımı sahibi olmak, daha fazla alternatiflere yönelmek gibi nedenlerle BCH’yi tercih ederken, bazıları ise birinci kripto para yatırımını yanlışlık sonucunda BTC yerine BCH’den yana seçiyor.

BCH’yi yanlışlıkla alan yatırımcılar genelde kripto para borsalarını suçlarken, yatırımcıların kendi hatalarını borsalara yüklememesi gerek.

Bitcoin Cash’in isminin içinde “Bitcoin” kelimesi geçtiği için özellikle piyasanın yabancısı olan ve piyasada yeni olan kişiler, aslında Bitcoin almak isteseler de isim benzerliğinden Bitcoin Cash’e yöneliyorlar.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!