Bitcoin Hedefleri Nokta Atışı Tutan Analist Kasım Ayından Ümidi Kesti!

Haziran ayında piyasa kan ağlarken ünlü analist PlanB en kötü senaryosunu açıklamıştı. O tarihte PlanB’nin hedefleri pek çok yatırımcı için uçuk hedefler olarak görülse de, Kasım ayına kadar tüm hedeflerin gerçekleştiğini gördük.

PlanB’nin haziran ayında açıkladığı en kötü senaryosu şu şekilde idi;

““Bir çok temel nedenden ötürü haziran ve temmuz aylarında zayıflığın devam ettiğini görebiliriz. 2021 için en kötü senaryoma göre, Ağustos’ta 47.000$’ın, Eylül’de 43.000$’ın, Ekim’de 63.000$’ın, Kasım’da 98.000$’ın, Aralık’ta 135.000$’ın üzerinde olacağız.”

Kasım ayına kadar tüm hedeflerin nokta atışı gerçekleşmesi, içerisinde bulunduğumuz aya ilişkin 98.000$ beklentisini yükseltmişti. Ay kapanışına 5 gün kala umutlar tükenmişken PlanB’den bir açıklama geldi.

“Dip modelimize göre Kasım ayındaki 98.000$ hedefimiz Ağustos, Eylül ve Ekim’den sonra kaçırdığımız ilk hedef olabilir. Ancak S2F modelimiz hala bundan etkilenmedi ve 100.000$’a doğru ilerliyor.!”

Hedefin gerçekleşmemesi nedeniyle kızgın olan insanlara da yanıt veren PlanB şu ifadeleri kullandı:

“Bilgileri ücretsiz olarak yayınladığınızda, insanların bir şekilde yatırım kararlarından ve eylemlerinden sizi sorumlu tutması gerçekten saçma. Herkes kendi karar ve eylemlerinden sorumludur. Başkalarını suçlamak olgunlaşmamışlığın bir işaretidir.”

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!