CEO’dan Balina Uyarısı! “Borsalardaki Bitcoin (BTC) Pozisyonumu Azalttım! Çünkü…?”

Gün içerisinde yüksek volatif hareketler sergileyen Bitcoin, yeniden 19500$ seviyesinden ret yedi. Gece saatlerinde görülen yükselişin nedeni kısmen açıklanabilse de Bitcoin’nin 19500$ seviyelerinde tutunamaması ve devamlı ret yemesi, yatırımcıların bu yıl 20.000$ görülebilir beklentisini zayıflattı.

Cryotoquant Ceo’su Ki Young Ju’nun dün gece ve bu sabah attığı twitler ise yatırımcıları tedirgin etti. 17.694$ seviyesinden long pozisyon açan ve 19250$’da pozisyonunu kapatan ünlü Ceo, karını aldığını ve borsalarda BTC balinalarının sayısının artması nedeniyle pozisyonlarını azalttığını söyledi.

Ju’ya göre balinaların kar etmesi için Bitcoin’in 19000$ ve üstünde daha fazla zaman geçirilmesi gerekiyor. Borsalarda balina mevduatlarının artması, analistler tarafından mal dağıtma veya sert bir düşüşün habercisi olarak yorumlanıyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!