Charles Hoskinson’dan Cardano (ADA) Hakkında Çarpıcı Açıklama: 100 Şirketi Gördü

IOHK kurucusu ve CEO’su Charles Hoskinson, son dönemde konsolidasyon yaşayan Cardano (ADA) fiyatını hareketlendirmek için yeni açıklamalarda bulunmayı sürdürüyor.

ADA fiyatı 1,5 dolara kadar yükseldikten son 1 dolar seviyesine kadar çekildi. ADA, basın saati itibarıyla ise 1,09 dolardan işlem görüyor ve en büyük 6. kripto para birimi konumunda.

Cardano Ağına Akıllı Kontrat Desteği Geldi

Hoskinson, akıllı kontrat desteğinin geldiği Cardano ağının artık yeni projelere ev sahipliği yapmaya başladığını vurguladı. Bloomberg’e röportaj veren Hoskinson, şu an Ethereum ağından Cardano ağına geçmek isteyen 100’den fazla şirket olduğunu altını çizdi.

Cardano ağındaki akıllı kontratların olgunlaşması ve platformun daha fazla büyümesi ile bunun da yükseleceğini vurgulayan Hoskinson, ADA için uzun vadede olumlu bir sinyal verdi.

Sophia isimli dünyaca ünlü robotun arkasındaki yapay zeka firması SingularityNET, kısa süre önce ortaya çıkan bir haberde Cardano ağına geçmeyi ciddi anlamda değerlendirdiğini vurguladı.

Buna rağmen Cardano ağının ve altyapısının genellikle gerçek kullanıma sahip olmadığı vurgulanmakta. Özellikle Ethereum yatırımcılarının değindiği bu konunun 100’den fazla şirketin Cardano ağına geçmesi ile ile geçersiz kalabileceği görülebilir.

Coin Metrics kurucusu Nic Carter, kısa süre önce yaptığı açıklamada Cardano ağı üzerinde işe yarar tek bir uygulama bile olmadığını vurgulamıştı. Hoskinson’ın açıklamaları ise buna yanıt oldu. ADA’nın bu ivme ile büyüyüp büyümeyeceğini ise zaman gösterecek gibi gözüküyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!