Kripto Para Piyasalarında Panik Hakim

Yatırımcılar 5.000 dolardan kendisine yeni alıcılar arayan Bitcoin’in kısa sürede yeniden düzelip düzelmeyecek olduğunu merak ederken, varlıklı yatırımcılar ise piyasaya yatırım yapmaktan çekiniyor. Kısa sürede binlerce doların üzerinde değer kaybeden kripto para piyasasının son günlerde 148 milyar dolara gerileyen toplam hacmi de bu durumu en net hali ile kanıtlıyor.

Yatırımcılar corona virüsü dolayısı ile nakit varlıklara ilgi gösterirken, nakit varlıkların kısa ve uzun vadeli olarak çok daha seçenek olduğuna inananların sayısında büyük bir artış var. Bazı yatırımcılar yaşadıkları zarardan yakınırken, bazıları ise yakın dönemde yeni düzelmeler olabileceğini, bunun ise kendilerine olumlu olarak geri dönebileceğinden söz ediyorlar.

Genel piyasa havası panik ortamını gösterirken, corona virüsün 2 ay içerisinde tüm ülkelerde zirve yapacağı iddiaları bu konuda güçlü bir yükselişi engelliyor. Öte yandan Bitcoin ile ilgili önemli noktaları belirttiğimiz analizimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!