PlanB Bitcoin İçin En Kötü Senaryosunu Açıkladı! “Aralık 135.000$”

Dünkü yazımızda Bitcoin’deki satış baskısının devam edebileceğini belirtmiştik. Günlük Ma20 altında yapılan gün kapanışı ile satışların arttığını gözlemliyoruz.

Bitcoin’de  aşağı yönlü kırılan pek çok simetrik üçgen görünümü olsa da bu düşüşler sırasında Bitfinex balinalarının short pozisyonlarını kapatması pozitif bir veri olarak önümüze çıkıyor.

Bitcoin S2F modelinin mucidi PlanB kısa süre önce Bitcoin’deki beklentilerini paylaştı. Bitcoin’in Elon Musk’ın enerji Fud’u ve Çin’in baskı politikası nedeniyle bu denli düştüğünü ifade eden analist, satış baskının haziran ve temmuzda devam edebileceğini ifade etti.

“Bir çok temel nedenden ötürü haziran ve temmuz aylarında zayıflığın devam ettiğini görebiliriz. 2021 için en kötü senaryoma göre, Ağustos’ta 47.000$’ın, Eylül’de 43.000$’ın, Ekim’de 63.000$’ın, Kasım’da 98.000$’ın, Aralık’ta 135.000$’ın üzerinde olacağız.”

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (6)