PlanB’nin “En Kötü Senaryosu” Tıkır Tıkır İşliyor! Bitcoin İçin Sırada Ne Var?

Bitcoin’de şimdiye kadar başarılı işler yapan stoktan akış modelinin (S2F) mucidi PlanB 20 Haziran tarihinde Bitcoin için en kötü senaryo tahmini açıklamıştı.

Çin FUD’u sonrası Bitcoin’deki hash rate kaybına bağlı olarak gelen düşüşler S2F modelinde sapmaya neden olmuş ve indikatörün doğruluğu tartışılmaya başlamıştı.

Ancak PlanB bunun geçici bir sapma olduğunu ve en kötü senaryoda dahi Bitcoin’in bu yıl 135.000$’a çıkacağını ifade etmişti.

En kötü senaryosunu takipçileri ile paylaşan analist ay ay beklentilerini açıklamıştı. Ağustos ayında Bitcoin’in 47.000$’ın üzerinde çıkacağını tahmin eden analist bu tespitinde başarılı oldu. Bugün itibariyle Bitcoin 48.150$ seviyelerine kadar yükseliş kaydetti.

PlanB’nin en kötü senaryosunda gelecek aylara ilişkin beklentileri ise şu şekilde; “Eylül’de 43.000$’ın, Ekim’de 63.000$’ın, Kasım’da 98.000$’ın, Aralık’ta 135.000$’ın üzerinde olacağız.”

Kaynak: PlanB
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)