Prof. Dr. Özgür Demirtaş Bitcoin’deki Düşüş Hakkında Konuştu! “Uyarmıştım”

Gün içerisinde 33185$ seviyesine kadar çıkmayı başaran Bitcoin sert bir satış dalgasıyla karşılaştı. Bitcoin’deki günlük kayıpların %3’e ulaşması ile altcoinler de kırmızı renge büründü. En büyük altcoin Ethereum’daki kayıplarda %5’lere ulaştı.

Geçtiğimiz günlerde Grayscale’de kilitleri açılacak Bitcoinler ile ilgili konuşan Prof. Dr. Özgür Demirtaş yatırımcıları satış baskının devam edebileceği konusunda uyarmıştı.

Bitcoin’deki düşüşlerin Grayscale fonlarına yatırım yapan büyük yatırımcılardan kaynaklandığını düşünen Demirtaş, “Bitcoin düşmeseydi büyük zarar edeceklerdi bu nedenle fiyatı baskılıyorlar” demiş ve temmuz ortasına kadar fiyatın baskılanmaya devam edeceğini ifade etmişti. Demirtaş’ın paylaşımlarını sizinle paylaşmıştık. Daha detaylı incelemek için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Bitcoin’deki satışların artmasıyla birlikte Demirtaş’tan bir paylaşım daha geldi. Bugünkü satışların daha önce bahsettiği Grayscale yatırımcıları ile ilgili olduğunu aktaran Demirtaş “her şey gözlerinizin önünde gerçekleşiyor.” dedi.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (3)