Ripple CEO’sundan SEC’in Coinbase Hamlesine Yanıt: “Partiye Hoş Geldiniz”

Markette dün yaşanan çöküşün nedeni bu sabah saatlerinde belli oldu. Coinbase CEO’u Brian Armstrong faiz getirisi sunan ürünleriyle ilgili SEC tarafından soruşturulduklarını paylaştı.

Bu haberin paylaşımından saatler önce başlayan çöküş içeriden bilgi alanların malı boşalttığını gösteriyor.  Düşüşten kısa süre önce “Kahin balinaların” Ethereum’a ilişkin beklentilerinin bazı şüpheler doğurduğunu paylaşmıştık.

Bu mal boşaltımının zamanlaması hasarın artmasına neden oldu. Dolar endeksinin yükseldiği, ABD borsalarının düşüşe geçtiği bir anda gelen düşüş, katlanarak kar topu etkisi oluşturdu.

SEC ile başı belada olan Ripple CEO’su Brad Garlinghouse da SEC’in yeni hamlesine duyarsız kalmadı. Coinbase CEO’sunun paylaşımlarını alıntılan ünlü CEO “Partiye hoş geldin” dedi.

Ripple’a açılan dava sonrası Coinbase’de Ripple’ı delist eden borsalar kervanına katılmıştı. Coinbase CEO’sunun SEC’e yönelik eleştirileri, Garlinghouse’a tanıdık gelmiş olabilir.

Zira Ripple CEO’su sürekli olarak SEC’in eylemlerine karşılık birlik olunması gerektiğini hatırlatıyordu. Geçtiğimiz günlerde Röportaj veren CEO, SEC’in kurallarının net olmadığını ve bu belirsizlik içerisinde sıradaki hedefin herhangi biri olabileceğini ifade etmişti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)