Shıba Inu (SHIB) Ve Dogecoin (DOGE) Yatırımcılarının Beklediği Haber Geldi!

Dünyanın en büyük sinema salonu zinciri AMC Group CEO’su Adam Aron, popüler mem tokeni Dogecoin’den (DOGE) sonra Shıba Inu (SHIB) ile ödeme kabul edeceklerini duyurmuştu.

Bu haberle sevinen Shıba Inu topluluğu AMC’nin online ödemeler için SHIB’i eklemesini bekliyordu.

Sonunda beklenen oldu ve AMC CEO’su Adam Aron, Dogecoin ve Shıba Inu’nun AMC Theatre’ın resmi web sitesinde ödeme yöntemlerine dahil edildiğini açıkladı.

Beklenen haberi Twitter hesabından duyuran Aron “Kripto para birimine olan açık coşkunuz ve ilginiz göz önüne alındığında, yanıtlarınız interneti bozabilir. Söz verildiği gibi, AMC Theatre’ın resmi web sitesi artık çevrimiçi ödemeler için Dogecoin ve Shiba Inu’yu kabul ediyor! Bunu gerçekleştirmemize yardımcı olduğu için BitPay’e özel teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bugün Dogecoin ve Shıba Inu ile ilgili verdiği sözünü yerine getiren AMC CEO’su ilk olarak 28 Şubat’ta DOGE ve SHIB’in AMC sitesine Mart ayı başlarında bir ödeme yöntemi olarak ekleneceğini söylemişti.

Aron açıklamasında bu ödeme yöntemleri için BitPay ile anlaştıklarını da belirtmişti.

AMC Group’un Shıba Inu Anketi!

Aron geçtiğimiz Ekim ayında Twitter hesabından başlattığı bir ankette Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Dogecoin’den sonra Shıba Inu’nun ödeme yöntemi olarak eklenmesini takipçilerine sormuş ve büyük bir çoğunluk Shıba Inu’nun ödeme yöntemi olarak kabul edilmesini desteklemişti.

AMC Group ayrıca Kasım ayında en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere Litecoin ve Bitcoin Cash ile de ödeme kabul etmeye başlamıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!