Suudi Aramco’dan Bitcoin Madenciliği İddialarına Cevap Gecikmedi!

A picture taken on November 3, 2019 shows a sign of Saudi Aramco's initial public offering (IPO) during a press conference by the state company in the eastern Saudi Arabian region of Dhahran. - Saudi Aramco confirmed it planned to list on the Riyadh stock exchange, describing it as a "significant milestone" in the history of the energy giant. (Photo by - / AFP) (Photo by -/AFP via Getty Images)

Dünyanın en büyük üçüncü şirketi Suudi Aramco’nun Bitcoin madenciliğine başlayacağı haberleri piyasada büyük ilgi görmüştü.

Brezilyalı Bitcoin madencisi Ray Nasser Youtube kanalında yaptığı yayında petrol devi Aramco’nun Bitcoin madenciliğine başlayacağını “Aramco ile görüşüyoruz. Çölden çıkan tüm petrol bu şirkete aittir. Bugün bu şirketin gücü Bitcoin ağının yarısını güçlendirmek için yeterli.” sözleri ile duyurmuştu.

Basına yansıyan birçok haberde Aramco şirketinin petrolden kaynaklı fazla enerji ile Bitcoin madenciliğine girmeyi planladığı iddia ediliyordu.

Bu iddialara petrol devi Aramco’dan cevap gecikmedi. Şirket yaptığı açıklamada Bitcoin madenciliği ile ilgili iddiaları yalanlayarak şunları söyledi:

Aramco, Bitcoin madenciliği faaliyetlerine başlayacağını iddia eden son raporlara istinaden, iddiaların tamamen yanlış olduğunu onaylıyor.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)