TAC, Bu Altcoinden 22 Milyon Dolarlık Alım Yaptı!

Singapur merkezli kripto para hedge fonu Three Arrows Capital, bugün yaklaşık olarak 22.43 milyon dolar değerinde 7500 Ethereum (ETH) satın aldı.

Kripto para birimleri ile ilgili haberleri paylaşan Colin Wu, twitter hesabından yaptığı paylaşımda Three Arrows Capital tarafından 5500 ETH’nin FTX borsasından 2000 ETH’nin ise Deribit borsasından olmak üzere toplamda 7500 ETH çekildiğini belirtti.

Three Arrows Capital, Ethereum fiyatında yaklaşık %5’lik bir artış yaşanmadan yani ETH 2800 dolar seviyelerinde işlem görürken satın alma işlemini gerçekleştirdi.

Zira kripto para piyasasında bugün genel olarak bir ralli yaşandı ve Ethereum fiyatı 3000 doların üzerine çıktı.
Hedge fonunun Ethereum alım işlemleri Etherscan verileri tarafından da doğrulanıyor.

Etherscan verileri Three Arrows Capital’in cüzdan adresiyle bağlantılı FTX’ten 3500 ve 2000 ETH değerinde iki döviz çıkışı işlemini ve Deribit’ten 2000 ETH değerinde bir çıkış işlemini gösteriyor.

Ethereum (ETH) Alımları Devam Ediyor!

Kripto para piyasasındaki en büyük Ethereum balinalarından biri olan Three Arrows Capital, ETH biriktirmeye devam ediyor.

Yaptığı yüklü miktardaki ETH alımları ile gündeme gelen şirketin CEO’su Zhu Su, önce Ethereum’u terk ettiğini söyledi, daha sonra u dönüşü yaparak fikrini değiştirdiğini belirtmişti.

2021 Aralık ayında 14.833 Ethereum satın alma işlemi sonrası konuşan Zhu Su, Ethereum almaya devam edeceklerini belirterek “Gelecekte “önemsiz ve daha fazla” ETH alacağız.” demişti.

Bu haftanın Ethereum’un haftası olabileceğini belirtmiştik. Ethereum 3000$’ın üzerindeki fiyatıyla şimdilik altcoinlere cesaret vermeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!