“Tahminler Gerçekleşirse 2020’de Bitcoin 50 Bin Dolara Ulaşabilir!”

Önemli kripto para firmalarından biri olan Nexo.io’nun CEO’su Antoni Trenchev Bitcoin’le ilgili dudak uçuklatan bir fiyat tahmininde bulundu. Bitcoin’in 2020’de 50 bin dolar seviyesini göreceğini iddia eden CEO, hiçbir kripto değerin Bitcoin kadar büyük bir değer artışı gösteremediğini ifade etti. Trenchev’e göre Bitcoin harikulade bir varlık ve genel kripto para piyasasından da bağımsız şekilde hareket ediyor. BTC’nin fiyat dalgalanmasını I. Dünya Savaşı yıllarında ABD doları karşısında değer kaybeden Alman papiermarkına benzettiği söyleyen Trenchev, 50 bin dolar seviyesinin Bitcoin için çok da zor bir hedef olmadığına inandığını belirtti.

Bakalım en son olaylardan yükselişle sıyrılan BTC, CEO’nun tahminlerini haklı çıkarabilecek mı? Öte yandan sadece Nexo CEO’su değil son zamanlarda birçok analist BTC’nin ciddi yükselişler yaşayacağını düşünüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!