Turkcell’den Devrim Niteliğinde Kripto Para Alım Satım Adımı!

Türkiye hem blockchain hem de kripto para alanında son yıllarda inanılmaz bir atılım gerçekleştirdi. Türkiye’de önemli bir kısmın kripto para alım satımına başlaması ve sektöre ilgi duyması ise ülkenin devlerini harekete geçirdi. Telekomünikasyon devi Turkcell, bu konuda adım atan ilk kurum oldu ve attığı adım kesinlikle ses getirdi.

Turkcell ve Paycell’den Kripto Para Desteği

Turkcell’in Paycell isimli ödeme uygulaması artık kripto para alım satım desteği sunuyor. Paycell veya Turkcell cephesinden resmi bir açıklama yapılmadı ancak uygulamaya girildiğinde “Dijital Varlık Al / Sat” ibaresi dikkat çekiyor. Uygulamaya detaylı bakıldığında desteklenen kripto paraların Bitcoin, Ethereum, Stellar Lumens, Bitcoin Cash ve Litecoin olduğu görülmekte.

Turkcell’in komisyon oranlarının ne olacağı veya hangi kripto para borsası ile anlaşılmış olduğu henüz bilinmiyor. Kullanıcıların kripto para alım satımı yapmak için ise kimlik doğrulaması yapmak gerekiyor.

Hem Android hem de iOS üzerinde uygulaması bulunan Paycell, özellikle yeni ve acemi yatırımcıların kripto para alma sürecini inanılmaz bir şekilde hızlandırıp kolaylaştırabilir.

Aslında Turkcell’in kripto para alım satımına destek vermesi hükümet ile olan ilişkileri de göz önüne alındığında iyi bir haber gibi yorumlanabilir. Turkcell’in böyle bir adımı regülatörlerden onay almadan atması neredeyse imkansız ve bu durum yakında önemli bir duyuru geleceğinin de habercisi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)