binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler"2020 Hurun Küresel Zengin Listesi"nde Kripto Para Sektörünün Tanınmış İsimleri De Yer...

“2020 Hurun Küresel Zengin Listesi”nde Kripto Para Sektörünün Tanınmış İsimleri De Yer Alıyor

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

“2020 Hurun Küresel Zengin Listesi”nde Çin’in ezici üstünlüğü Amerikalı milyarderleri geride bıraktı. Buna göre Çin, son 11 yılda 182 yeni “dolar milyarderine” sahipken ABD 59 yeni “dolar milyarderi” ile Çin’in gerisinde kaldı.
Milyarder sıralamasında ilk üç ülke şu şekilde sıralandı: Çin (799 milyarder), Amerika (629 milyarder), Hindistan (137 milyarder).

Global düzlemde bakıldığında söz konusu listeye göre birinci sırada Amazon’un kurucusu CEO’su Jeff Bezos yer alıyor. Bezos 140 milyar dolarlık mal varlığıyla birinciliği art arda 3 yıldır kimseye bırakmıyor.

Listenin ilk dördünde yer alan diğer isimlerse şöyle: LVMH şirketinin CEO’su Bernard Arnault, Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg.

Listede Kripto Para Sektörünün Tanınmış İsimleri De Yer Alıyor

Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun da yer aldığı listede bir dizi kripto para milyarderi de bulunuyor. Geçen yılki 1,3 milyar dolarlık kişisel servetini ikiye katlayan Zhao, kripto para zenginlerinin başını çekiyor.

Ünlü CEO’yu Bitmain’in kurucu ortağı Ketuan Zhan takip ediyor. Bitmain’den ayrılmaya zorlanan ünlü ismin bu zorlu süreçte servetinin yüzde 41’ini kaybetmesi dahi Zhao’nun hemen ardında yer almasına engel olamamış görünüyor. İkiliyi sırasıyla 1,4 milyar dolarlık servetiyle OKEx ve OKCoin kripto para borsalarının kurucusu Mingxing Xu ve Ripple kurucularından Chris Larsen takip ederken listenin devamında Huobi kripto para borsasının kurucusu Li Lin yer alıyor. Coinbase CEO’su Brian Armstrong ise yaşamış olduğu yüzde 23’lük düşüşle kripto milyarderleri arasında son sırada bulunuyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail