binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnaliz2022 Düşüşünü Bilen Fenomenden Kritik Uyarı: Bitcoin ve Ethereum Bu Seviyeleri Görebilir

2022 Düşüşünü Bilen Fenomenden Kritik Uyarı: Bitcoin ve Ethereum Bu Seviyeleri Görebilir

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

2022 yılında kripto paraların ayı piyasası yaşayacağını başarıyla tahmin eden kripto para fenomeni Capo, Twitter hesabındaki 650 binden fazla takipçisine “piyasadan çıkmaları gerektiğini” söyledi.

Capo, kripto piyasalarında yeni bir ralli için henüz çok erken olduğunu düşünüyor. FTX borsasının iflası ile birlikte büyük baskı altına giren kripto paralarda düşüş devam edebilir.

Ünlü fenomen, kripto piyasalarında güçsüz durumda olan boğaların teslim bayrağını yakında çekeceğini belirtti.

“Teknik veriler çok kötü görünüyor. Bitcoin, Haziran ayında gördüğü dip seviyenin altında işlem görüyor. Boğa tuzakları geçmişte gördüğümden daha zayıf. Bazı insanlar, treni kaçıracağım korkusuyla satanların elinden kripto paraları alıyor. Nihai düşüşün yakında olduğunu düşünüyorum.”

Capo, yaptığı temel analizi teknik analiz metotlarıyla da açıkladı. Ünlü analist, Bitcoin’in Haziran dibini (17.600$) kaybetmesinin ardından 12 ila 14 bin dolara aralığına gerilemesini bekliyor. Capo, bir grafiğin bin kelimeye bedel olduğunu analizine not olarak ekledi.

“Ethereum 750 Dolara Kadar Düşebilir!”

Kripto fenomeni, en büyük akıllı sözleşme platformunun ay sonuna üç haneli rakamlara gerileyebileceğini düşünüyor. Capo’nun Ethereum için dip fiyat tahmini 750 ila 700$ aralığında. Bu rakam, bugünkü fiyatı baz alacak olursak %40 değer kaybı anlamına geliyor.

En büyük kripto para borsalarından FTX’in iflası kripto para piyasalarını alt üst etti. Yatırımcılar, varlıklarını emanet ettikleri kripto borsalarının işleyişini sorguluyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail