binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoin2022 Yılında Kripto Para Piyasasında Öne Çıkan Altcoinler Neler Olacak?

2022 Yılında Kripto Para Piyasasında Öne Çıkan Altcoinler Neler Olacak?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ölçeklenebilirlik ve düşük ücret seçenekleri sunmayı amaçlayan Proof-of-Stake (PoS) mekanizması üzerinde çalışan ve son zamanlarda bir çok yenilik ve haberle karşımıza çıkan Near Protokolünü teknik açıdan incelediğimizde; 2021 senesinin son çeyreğinde 21 Aralık’ta yeniden trendi döndürerek yaklaşık 8.50 dolar seviyelerinden alıcı toplayarak yükselişe geçti.

NEAR, piyasanın özellikle BTC’nin geri çekilmesi karşısında kısa süre içinde toparlamayı başardı ve 2022 yılının ilk haftasından bu yana baktığımızda 8.50 dolar destek bölgesinden yaklaşık %150 ‘ye yakın bir yükseliş gerçekleşti.

Ayrıca NEAR’a haftalık zaman diliminde baktığımızda yıla yükseliş trendinde devam ettiğini görebiliyoruz. Haftalık yükseliş trendini devam ettirip 20.6 dolar seviyesinin üzerinde kalıcı olup bu bölgenin üzerinde tutunabilmesi durumunda 30.8 dolar ve 43.01 dolar direnç seviyeleri hedeflenebilir.

Fakat bu bölgenin çalışması ve satış baskısının artması ile beraber geri çekilmesi durumunda ise 7.74 dolar ve 5.7 dolar olası destek seviyeleri takip edilebilir.

Günlük kısa zaman diliminde ise hem artan MACD seviyesinin mevcut trend bölgesinden ayrışayarak aşağı yönlü sinyal vermesi hem de fiyatın üst yükselen trend bölgesinden tepki alarak düzeltme yapması bir sonraki yükselişin devamlılığı için daha sağlıklı olacaktır.

Şu an yükseliş trendindeki tepe ve dip fiyatlarını, tepe noktası 20.7 dolar ve dip noktası 7.5 dolar olarak kabul edersek bu aralıkta trendi bozmayacak olan olası geri çekilmedeki destek seviyeleri 10.59 dolar ve 8.02 dolar seviyeleri karşımıza çıkacaktır.

Kısaca toparlamak gerekirse; günlük ve haftalık yükseliş trendi devam ettiği müddetçe yeni alım fırsatları sunabilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail