binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoin2023 Başından Bu Yana 3x Yapan Bu Altcoin Yeni Güncellemesini Yayınladı: Fiyat...

2023 Başından Bu Yana 3x Yapan Bu Altcoin Yeni Güncellemesini Yayınladı: Fiyat Tepki Verdi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Son haftalardaki büyük yükselişi ile kripto para piyasasının dikkatini çeken altcoinlerden biri olan Gala (GALA), “büyük” olarak nitelendirdiği tokenomik güncellemesini kullanıcılar ile paylaştı.

Gala (GALA) Altcoini, 2023 Yılının Her Çeyreğinde 500 Milyon Token Yakacağını Açıkladı

Yeni güncelleme ile birlikte GALA geliştiricileri, 2023 yılında her çeyrek için 500 milyon GALA altcoini yakacaklarını bildirdiler.

Bununla birlikte GALA sözleşmesi, tokenlerin kilitlenebilmesi, yakılması ve Gala ekosisteminde kullanılabilmesi için yenilenecek.

Buna ek olarak GALA ekosistemindeki halving (yarılanma) mekanizmasına da değişiklikler getirileceği söylendi. Değişikliklere göre, mevcut durumdaki zaman bazlı halving mekanizması yerine belirli bir toplam arz miktarına ulaşıldığında halving gerçekleşecek şekilde bir mekanizma getirilme planı bulunuyor.

İlgili Haber  Ünlü CEO "Ayıda Dip Göründü" Dedi, Bitcoin ve Ethereum'da Yükseliş İçin Tahminlerini Sıraladı!

Token yakma mekanizması, kripto para piyasasında toplam coin arzını azaltmak ve değerlerini artırmak için kullanılan yaygın bir stratejidir. Geliştiriciler her çeyrekte 500 milyon GALA coin yakarak dolaşımdaki toplam coin arzını azaltmayı ve daha nadir hale getirmeyi amaçlamaktadır.

Bitcoin’in yakım mekanizması GALA’nınkinden farklı işliyor. Bitcoin’in coinleri yakmak için özel bir mekanizması yok, bunun yerine nadirliği kodunun doğası tarafından oluşturuluyor. Bitcoin’in 21 milyon coin’lik sınırlı bir arzı vardır ve daha fazla Bitcoin çıkarıldıkça, kalan çıkarılmamış BTC’ler giderek daha nadir hale gelecektir.

Bitcoin’in nadirliği, zaman içinde bazı BTC’lerin kaybolma ya da unutulma olasılığının yüksek olmasıyla daha da güçlenmekte ve kalan BTC’leri daha da nadir hale getirmektedir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail