binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoin2023 Hayatta Kalma Yılı Olacak Diyen Ünlü CEO, Bitcoin'de Yükselişini Sürdürüyor!

2023 Hayatta Kalma Yılı Olacak Diyen Ünlü CEO, Bitcoin’de Yükselişini Sürdürüyor!

Mike Novogratz Bitcoin ve kripto paralar hakkında konuştu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) ve kripto para birimlerine dair yaptığı yorum ve tahminlerle ön plana çıkan Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz piyasaya dair önemli açıklamalarda bulundu.

CNBC’nin Squawk Box programına konuşan Mike Novogratz, 2022 yılında bazı zorlukların yaşandığını ancak sıkıntılı durumun kripto para birimlerini ortadan kalkmasına neden olmayacağını söyledi.

2022 yılından sonra 2023’ün hayatta kalmaya odaklanma yılı olacağını savunan ünlü milyarder, şunları söyledi:

“Kripto paralar için görünüm korkunç değil ama harika da değil. Düzenleyiciler konusunda daha önce sahip olmadığımız şeylere sahibiz artık.

Yatırımcılar Bitcoin ve altcoinlerde maliyet düşürerek bu geçiş döneminde hayatta kalabilir.

Kripto ortadan kalkmıyor. Şu anda oldukça temiz bir pazar.”

2023 yılı için olumlu beklentilere sahip olduğunu belirten ünlü CEO, BTC’nin bu yıl içinde artacağını iddia etti.

Konuşmasının devamında yatırımcıları umutlandıracak ifadeler kullanan Novogratz, Gemini ve Digital Currency Group (DCG) arasındaki krize de değindi.

Novogratz, DCG ve Genesis’in karşı karşıya olduğu olası krizin iyi haber olmasa da çok fazla satış içermeyeceğini söyledi.

Gemini ve Genesis gibi kripto şirketlerinin 2023’te yine de kripto paralara zararlar verebileceğine dikkat çeken ünlü CEO, yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

Son olarak DCG ve Genesis’in karşı karşıya olduğu mevcut sıkıntıyla ilgili önümüzdeki çeyrekte sonucun görülmesini beklediğini belirten Novogratz “Önümüzdeki çeyrekte ortaya çıkacak olan DCG ve Genesis ve Gemini gibi bazı sorunlar var. Bu harika olmayacak. Ancak çok fazla satış olacağını da düşünmüyorum.” dedi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail