binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerMark Dow: Bitcoin Gelecek Vaat Etmiyor

Mark Dow: Bitcoin Gelecek Vaat Etmiyor

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

IMF’de görev almış olan analist Mark Dow, kripto paraların gelecek vaat etmediğini ve insanların kripto paralara yönelik olarak ilgi duymasının önemsiz olduğunu açıkladı. Bitcoin’in güven vermeyen kripto para olduğunu ve yatırım saklamak için asla tercih edilebilecek bir yatırım saklama aracı olamayacağını ve insanların kripto paraları yatırım saklamak için Bitcoin almaması gerektiği önerisinde ve uyarısında bulundu. İnsanların, kripto para yatırımlarını tercih etmek için belirli bir sebep olmadığını açıklayan Mark Dow, kripto paraların gelecekte yatırım saklamak ve değerini korumak için kullanılabilecek bir araç olacağını iddia edenlerin tamamen sahtekar olduğunu açıkladı.

Mark Dow haklı mı?

Mark Dow’un haklılık payı olup olmayacak olduğu merak konusu. Yatırımcılar, uzun vadeli olarak yatırımların değer kazanıp kazanmayacak olduğunun bilinmeyecek olduğunu ve Down’un kişisel yorumunun doğru olabileceğini ancak bu yorumların doğru olamayabilecek olduğunun da hesaba katılması gerektiğini düşünüyorlar. Bitcoin fiyatının gelecekte yükselip yükselmeyecek olduğu konusu henüz merak edilse de kesinlik kazanamayacak olan nadir konulardan birisi olacağı belirtiliyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail