binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Altcoin İlk Satış Sonrası Fiyatından Büyük Artış Gösterdi!

Bu Altcoin İlk Satış Sonrası Fiyatından Büyük Artış Gösterdi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Mevcut ayı piyasasında kripto yatırımcıları kendilerini biraz umutsuz hissediyor. Sayısız yeni altcoin çöktü, en büyük projelerden bazıları arasında skandallar yaşandı ve birçok kripto para birimi yıllık en düşük seviyelerini gördü.

Altcoin Orbeon Protocol (ORBN)

Orbeon Protocol (ORBN) piyasaya yeni bir canlılık getirebilir. Proje çeşitli kullanım alanları sunuyor. Orbeon Protocol ilk satış değerinden %987’nin üzerinde artış gösterdi.

Orbeon Protocol üç ay içinde katlanarak büyüdü ve ilk satış öncesi değeri olan 0.004 dolardan 0.069 dolara yükseldi. Analistler, Orbeon Protocol’ün ön satıştan sonraki artışla  birlikte ek fiyat artışları öngörüyor.

Orbeon Protocol, girişimlere finansman alternatifleri sunarak risk sermayedarlarına güvenmeyi bırakmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Orbeon Launchpad ile girişimler birden fazla yatırımcıdan hızlı bir şekilde fon toplayabiliyor. Tek bir yatırımcı aramak yerine, Orbeon Protocol’ün çok zincirli DeFi Launchpad’i, işletmelerin öz sermayeye dayalı NFT’lerle para toplamasına olanak tanır.

Her NFT, işletmedeki öz sermayeyi temsil eder ve perakende yatırımcıların 1 dolar gibi düşük bir fiyata dahil olabilmeleri için parçalara ayrılmıştır.

İlgili Haber  Bu Altcoin 2023'e Yükselişle Başladı! ''DeFi Mimarı'' Yatırımcı Açıklama Yaptı!

Orbeon Protocol, bir Launchpad’in yanı sıra, her biri ORBN tokenleri tarafından desteklenen benzersiz bir takas, borsa, merkezi olmayan cüzdan ve Metaverse de sergileyecek.

ORBN’nin toplam arzı 888.000.000 token olup, likidite on yıl süreyle kilitli tutularak bir çöküşün önüne geçilmek hedefleniyor.

ORBN sahibi yatırımcılar, Orbeon Protokolü ekosistemi genelinde alım satım indirimlerinin yanı sıra USDC’de nakit para iadesi, özel yatırım gruplarına erişim ve daha fazlasını elde edecek.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail