binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Kripto Projesi Token Geri Alımı Yapmaya Karar Verdi!

Bu Kripto Projesi Token Geri Alımı Yapmaya Karar Verdi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para kredi protokolü Alchemix Finance, verimliliği arttırma amacıyla önemli durumlar için sakladıkları nakit paranın bir kısmı ile projenin yerel tokeni ALCX’ten satın alma kararı verdi.

Projenin arkasındaki Alchemix Finance DAO ekibinin yaptığı oylama sonucunda “yield farming” etkinliğinden gelen gelirin üçte biri ile ALCX token alınmasına karar verildi.

Platformun baş geliştiricilerinden Scoopy’in hazırladığı teklifin açıklaması şöyle:

“Alchemix’te yield farming etkinliğinde harcadığımız yatırımdan %15 getiri elde ediyoruz. En büyük masraflarımızdan birini gelire dönüştürdük.”

Geliştirici, temelde token geri alımı ile projenin alAssets adlı ürününü desteklemeyi amaçladığını belirtti. Scoopy’e göre teklif hayata geçtiğinde gelirler artacağı için platformdan daha fazla kripto kullanıcısı faydalanmak isteyecek.

Hafta sonu süren oylama süreci olumlu karşılık buldu. DAO üyelerinin %81’i teklifi kabul ederken %18 ise çekimser kaldı. Tasarıyı reddeden kitle ise sadece %1.

ALCX Fiyatı

Bugün token geri alım teklifinin onaylanmasının ardından ALCX fiyatı saat 17.00’dan 18.00’a kadar %20 yükselerek 24.50$ seviyesine erişti. Ancak yukarı yönlü hareket kalıcı olmadı, dakikalar içinde ALCX fiyatı 21$’a geriledi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail