binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinDev Balinalardan Dev SHIB Alımı! SHIB Analizi

Dev Balinalardan Dev SHIB Alımı! SHIB Analizi

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Köpek temalı kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), geçtiğimiz hafta piysa sakin seyrederken ayrışarak %18,50 değer kazandı. Shiba’nın haftayı pozitif kapatmaının ardından on-chain metrikleri yükselişe neyin sebep olduğunu açığa çıkarıyor.

Kripto piyasa takipçisi WhaleStats verilerine göre balina cüzdan adresleri büyük miktarda SHIB aldı. En büyük 100 Ethereum balinası son 7 gün içinde cüzdanlarına 128 milyon dolar değerinde SHIB token ekledi.

Son alımlar ile birlikte söz konusu cüzdanlarda bulunan toplam SHIB miktarı 9 trilyon adete yaklaştı. Balinaların elindeki SHIB tokenlerin piyasa değeri ise an itibariyle 728 milyon $ ediyor.

Balina takipçisine göre son alım faaliyeti, dev ETH yatırmcılarının 1 numaralı tokenini de değiştirdi. Geçtiğimiz hafta zirvenin sahibi dolara endeksli stablecoin USDT iken bugün itibariyle Ethereum balinalarının bir numaralı tokeni SHIB oldu.

Shiba Inu Fiyatı

Dogecoin’in en büyük rakibi SHIB Şubat ayının ikinci haftasına sakin bir başlangıç yaptı.

SHIB, yıl başından beri %85 değer kazanarak yatırımcılarını yeniden umutlandırdı. Ancak uzun vadeli bir yükselişten bahsedebilmemiz için fiyatın kilit direnç seviyesi .1700’ün üzerinde kalıcı olması önemli.

$SHIB an itibariyle .1500$’dan alıcı buluyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail