binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaFTX Alacaklılar Komitesi, Borsanın Yeniden Faaliyete Geçmesine İlişkin Açıklama Yaptı

FTX Alacaklılar Komitesi, Borsanın Yeniden Faaliyete Geçmesine İlişkin Açıklama Yaptı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Batık kripto para borsası FTX’in “Resmi FTX Teminatsız Alacaklılar Komitesi” yaptığı açıklamasında borsanın yeniden başlatılması ihtimali hakkında konuştu.

Tüm teminatsız FTX alacaklıları hakkında konuştuklarını belirten komite kendilerine dijital, blok zinciri ve kripto varlıkların yanı sıra karmaşık soruşturmalar ve iflas hukuku konusunda bilgili danışmanlar, yatırım bankacıları, mali müşavirler ve iletişim uzmanlarının danışmanlık yaptığını belirtti.

Alacaklılar Komitesi, Batık Borsa FTX’in Yeniden Başlatılması Hakkında Açıklama Yaptı

Komite, yaptığı açıklamasında borsanın yeniden faaliyete geçme olasılığı hakkında şunları söyledi:

“Komite ayrıca Borçlularla birlikte, genel teminatsız alacaklıların yararına maksimum değer elde etmeye yönelik geniş kapsamlı bir çabanın parçası olarak FTX borsasının yeniden başlatılmasına ilişkin pratik, yasal, ekonomik ve düzenleyici beklentileri değerlendirmektedir.

Ayrıca Komite, Borçluların her biri için bir Chapter 11 planının formüle edilmesi, geliştirilmesi ve uygulanması konusunda Borçlularla birlikte çalışacaktır.”

İlgili Haber  FTX Avukatlarından Şok İstek: ''Bu Paraları Şubat Sonuna Kadar İade Edin!''

Komite buna ek olarak yaptığı açıklamasında borsayı çevreleyen dolandırıcılık bağlantılı işlemleri de araştırdıklarını belirtti:

“Komite ayrıca çeşitli dava öncesi işlemleri ve potansiyel dolandırıcılık eylemlerini araştıracak, eski içerden öğrenenler ve üçüncü taraflara karşı teminatsız alacaklılar için daha büyük tazminatlar sağlayabilecek potansiyel emlak dava konularını değerlendirecek ve nihayetinde bunları talep edecektir.

Amacımız, her şeyden önce, FTX’in teminatsız alacaklıları için, diğerlerinin yanı sıra dolandırılan çok sayıda müşteri de dahil olmak üzere, geri kazanımları en üst düzeye çıkarmaktır.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail