binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerRevoult Müşterilerine Staking Hizmeti Verecek

Revoult Müşterilerine Staking Hizmeti Verecek

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

İngiltere merkezli finansal teknoloji şirketi Revoult, piyasa değeri büyük kripto para birimleri için staking hizmeti vermeye hazırlanıyor.

25 milyon adet müşterisi bulunan Londralı şirket, basına yansıyan habere göre Polkadot (DOT), Ethereum (ETH), Tezos (XTZ) ve Cardano (ADA) altcoinlerinde aktif staking yapacak.

Kaynağa göre staking hizmeti bu hafta içinde tamamen aktif olacak. Yatırım şirketinin müşterilere %3 ila %12 aralığında değişken getiri garanti etmesi bekleniyor.

Revoult’un bir bankacılık lisansı bulunmasa da ülkede ikamet eden çoğu yatırımcı platformu ercih ediyor. Şirket ortaklarından Matt Baxby, staking haberini doğrulayarak şu açıklamayı yaptı:

“Kripto sektöründe rekabet kızışıyor. Biz de Revoult olarak bu pastadan payımızı almak istiyoruz. Pazarda müşterilerin cevap bulamadığı ihtiyaçlara odaklanıyoruz. Böylelikle Revoult’un küresel arenada yer edinmesi mümkün olacak.”

Staking Nedir?

Staking bir blockchain ağının çalışmasına yardımcı olmak için kripto varlıkların belirli bir süre boyunca kilitlenmesi anlamına gelir.

Kripto staking temelde vadeli mevduatlara büyük benzerlik gösterir. Fon sahibi insanlar bankalara nakit paralarını bir vade boyunca emanet eder. Paranın işletme maliyeti olarak ise faiz getirisi elde eder.

Stake faaliyetinde de ise kripto sahibi varlığını bir süreliğine sisteme kilitler. Bunun sonucunda kripto bazında garanti bir getiri elde eder.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail