binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerAlameda Research Bu Altcoinden 2 Milyon Dolarlık Çekim Yaptı!

Alameda Research Bu Altcoinden 2 Milyon Dolarlık Çekim Yaptı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

FTX Borsası ile birlikte iflas sürecinde olmasına rağmen, Alameda Research ile bağlantılı adresler hala aktif işlemler kaydetmeye devam ediyor.

Alameda Research 2 Milyon Dolarlık FTT Çekti

Kripto analiz platformu Arkham Intelligence’ın en son güncellemelerinden birinde, Alameda bağlantılı “brokenfish.eth” etiketli bir adres tarafından 2 milyon dolarlık bir para çekme işlemi kaydedildi.

Paylaşılan güncellemeye göre, brokenfish.eth adresi fonları, tüm Sushi ekosistemi için merkezi kasa görevi gören akıllı bir sözleşme olan BentoBox’tan çekti. Çekilen fonlara FTX borsasının yerel tokenı olan FTT hâkimdi.

Alameda’daki ‘brokenfish.eth’ adresi BentoBox’tan 2 milyon dolarlık FTT çekti.

İlgili cüzdan faaliyetleri geçmişte Alameda adresleriyle bağlantılı olduğundan, geri çekilmenin arkasındaki nedenler henüz bir muamma olarak kaldı.

Alameda ve Sushiswap arasındaki geçmiş, Sam Bankman-Fried’ın (SBF), en iyi geliştiricisi Chef Nomi’nin topluluğu çekmesinin ardından merkezi olmayan değişim protokolünün yönetimini devraldığı 2020 yılına kadar uzanıyor.

İlgili Haber  Kripto Para Borsası Binance'tan Delist Duyurusu! Bu Altcoinler Delist Edildi!

Fonların geri çekilmesi, Alameda Research’ün gelişmekte olan dijital para ekosisteminde ve DeFi dünyasında ne kadar yaygın bir etkiye sahip olduğunu da vurguladı.

Alameda Research’ün BentoBox protokolünde ne kadar fon bıraktığı ve gelecekteki para çekme oranının ne olacağı belirsizliğini koruyor.

FTT tokenlerinin geri çekilmesi, şirketin mevcut icra kurulu başkanı John Ray III tarafından onaylanmış olabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail