binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinEthereum Rakibi Solana Hayatta Kalabilecek Mi? Önümüzdeki Aylarda SOL ve Kripto Paraları...

Ethereum Rakibi Solana Hayatta Kalabilecek Mi? Önümüzdeki Aylarda SOL ve Kripto Paraları Ne Bekliyor? Ünlü İsim Değerlendirdi!

Solana kurucu ortağı SOL ve kripto para piyasası hakkında konuştu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası FTX‘in iflasından sonra büyük düşüş yaşayan Ethereum (ETH) rakibi altcoin Solana (SOL) 2023 yılında yaşanan ralliyle birlikte adeta yeniden canlandı.

Zira herkes Solana’nın sıfır dolara gitmesini bekliyordu.

Bankless’in yakın tarihli bir Youtube yayınında konuşan Solana’nın kurucusu Anatoly Yakovenko, önümüzdeki 12-18 ay için hem Solana’ya dair hem de kripto piyasasına dair tahminlerini paylaştı.

İlerleyen zamanlarda zorlu makroekonomik şartlar olsa da Solana kurucusu bu zorluklara rağmen kriptonun eşi benzeri görülmemiş gelişimini durduramayacağını düşünüyor.

Buna bir parantez açan Anatoly Yakovenko, FED’in enflasyonu düşürmek için faiz artırmaya devam etmesi durumunda yatırımların SOL gibi daha az yerleşik blok zinciri projelerinden uzaklaşabileceğini söyledi.

“Bence bu soru, Ethereum dışındaki tüm akıllı sözleşme platformları için büyük bir önem taşıyor: Önümüzdeki beş yıl boyunca tüm riskli yatırımların değer kaybettiği yüksek faizli bir ortamda mı olacağız?

Bu olsa bile Solana’nın geleceği konusunda iyimser olmaya devam ediyorum.

Ekonomik bir gerileme olsa bile Solana’nın NFT projelerindeki pazar payının SOL’u devam ettirmek için yeterli değer yaşatacağını düşünüyorum.”

Genel kripto para piyasası hakkında da konuşan Yakovenko, kripto alanındaki yeniliğin daha önce hiç görülmemiş bir hızla artacağını ve bu yeniliklerin sektörün zorlu ekonomik zamanlarda bile başarılı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olacağını tahmin ettiğini söyledi.

“Şu anda 2018, 2019’dan çok daha fazla yükseliş hissediyorum.

Tahminime göre, kriptonun başlangıcından şimdiye kadarki tüm yeniliklere ve önümüzdeki 12 ila 18 ay içinde olacaklara bakarsanız, önümüzdeki 12 ila 18 ay içinde olacaklar muhtemelen bugüne kadar kripto para sektöründe yapılan yeniliklerin toplamından çok daha fazla olacak.

Ve eğer insanlar hala yeni ürünlerini piyasaya sürüyorsa, ürün pazarına uyum sağlamak için uğraşıyorlarsa, bu kripto paraların hayatta kalacağı anlamına gelir.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail