binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerSıcak Gelişme: TRON Kurucusu Justin Sun, Credit Suisse'yi Satın Almak İçin Teklif...

Sıcak Gelişme: TRON Kurucusu Justin Sun, Credit Suisse’yi Satın Almak İçin Teklif Verdi! Bankayla Ne Yapacağını Açıkladı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Tron (TRX) kurucusu ve kripto para dünyasının en tartışmalı isimlerinden biri olan Justin Sun, son dönemlerin gündemden düşmeyen konusu İsviçreli banka Credit Suisse hakkında inanılmaz bir teklifte bulundu.

Tron Kurucusu Justin Sun, UBS’in Teklifinin Yetersiz Kaldığını Söyledi ve 1.5 Milyar Dolar Teklif Etti

Justin Sun, Credit Suisse’i satın almak ve bu geleneksel finans kurumunu Web3.0 dünyasına entegre etmekle ilgilendiğini ifade etti. Sun attığı bir tweet’te UBS’in Credit Suisse için verdiği 1 milyar dolarlık teklifin “yetersiz kaldığını” ve kurumu satın almak için 1.5 milyar dolarlık kendi teklifini sunmak istediğini belirtti.

Bununla birlikte Sun, Credit Suisse’yi satın almasının nedenleri hakkında da konuştu.

Sun’a göre, İsviçre’nin kripto para ve blok zinciri teknolojisinde lider olarak sahip olduğu itibar, Credit Suisse’i kripto dostu bir finans kurumuna entegre etmek için cazip bir yer haline getiriyor.

Sun, bu sayede herkese fayda sağlayan daha yenilikçi ve merkeziyetsiz bir finansal sistemin üretilebileceğine inanıyor. Sun attığı Tweet’inde, “Finans dünyası hızla değişiyor ve rekabetçi kalmak istiyorsak yeni teknolojileri benimsemeliyiz” dedi.

İlgili Haber  Büyük Bitcoin Short'çusu il Capo Sessizliğini Bozdu: Altcoinler BTC ile Neden Yükselmiyor?

Sun, geleneksel finans kurumlarının bu değişen ortamda müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için uyum sağlaması ve gelişmesi gerektiğini düşünüyor. Sun yaptığı açıklamasında, “Credit Suisse’i kripto dostu bir finans kurumuna entegre ederek, finansal inovasyon için herkese fayda sağlayan yeni bir standart oluşturabiliriz” dedi.

Sun, “İsviçre dünyanın en kripto dostu ülkelerinden biri olmuştur ve ilerici politikalarından yararlanarak kendimizi finansal inovasyonda lider olarak konumlandırabiliriz” diye ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail