binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBinance'in Yatırım Yaptığı Kripto Para Projeleri Neler? Analist Listeyi Paylaştı!

Binance’in Yatırım Yaptığı Kripto Para Projeleri Neler? Analist Listeyi Paylaştı!

Kripto para borsası Binance'in yatırım koluyla destek olduğu kripto para projeleri arasında hangileri bulunuyor?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Binance’in risk sermayesi kolu olan Binance Labs, blok zinciri ve kripto para sektöründe dalgalar yaşatmaya devam ediyor.

Binance Labs, 7.5 milyar dolarlık önemli bir fon büyüklüğüyle, sektörün geleceğini şekillendirme potansiyeline sahip gelecek vaat eden projelere aktif olarak yatırım yapıyor.

Deneyimli bir analist olan Hercules, Binance Labs tarafından yapılan en iyi yatırımların bir listesini hazırladı ve son zamanlarda yatırım yaptıkları en heyecan verici olduğunu düşündüğü girişimleri açıkladı.

  • LifeForm: Hiper-gerçekçi 3D sanal insan avatar editörü ve Görsel DID çözüm sağlayıcısı. İnsanlar, NFT’leri dijital kimlik olarak kullanmalarını sağlayan gelişmiş Lifeform DID çözümü ile kolayca avatar oluşturabilirler.
  • Fusionist: Bir blockchain oyun ve oyun altyapısı katmanı. Yakın zamanda beta testleri sona erdi ve beta testçileri bir ACE airdrop’u ile ödüllendirildi.
  • Mysten Labs: Gelecek vaat eden iki proje inşa eden bir ekip: Sui – Bir proof-of-stake blok zinciri; ve Move – Akıllı sözleşmeler oluşturmak için programlama dili.
  • ARPA: Blok zincirine uyarlanmış kriptografi için güvenli bir kompütasyon ağı. ARPA, güvenli bir cüzdan, zincirler arası bir köprü, merkeziyetsiz saklama, doğrulanabilir bir rastgele sayı üreteci (RNG) vb. için altyapı görevi görür. Mainnet Lansmanının bu ay yapılması bekleniyor.
İlgili Haber  Ethereum Kurucu Ortağı Vitalik Buterin'in Yatırım Yaptığı Son Kripto Para Projesi Ortaya Çıktı!
  • Space: İçerik oluşturucularının platformunu kullanarak tasarım yapmalarını sağlayan bir ticaret sanal dünyası. Kavramsal tasarımın 3D olarak oluşturulmasına yardımcı oluyor.
  • DoraHacks: Geliştiricilerin hacker BUIDL’ler, Hackathonlar, Hibeler ve Ödüllerle buluşması için bir platform. Platformda 88.932 aktif geliştirici ile şimdiye kadar 25.32 Milyon dolar fon sağlandı.
  • Zecrey: Gizlilik ve ölçeklenebilirlik özelliklerine sahip zk-Rollup tabanlı bir Katman 2 protokolü.
  • Velvet Capital: Kurumların zincir üzerinde finansal ürünler başlatmasına ve yönetmesine yardımcı olan bir DeFi işletim sistemi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Ürünlerin kısa isimlerini de yazsaydınız bari..

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail