binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBinance CEO'sundan İlginç Açıklama: Tüm Paramı Sattım!

Binance CEO’sundan İlginç Açıklama: Tüm Paramı Sattım!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao’nun yaptığı açıklamalar şüphesiz kripto para piyasası tarafından merakla takip ediliyor. Yeni bir açıklama yapan Zhao, elinde bulunan tüm fiat para birimlerini yıllar önce sattığını açıkladı.

Yıllar önce tüm parasıyla Bitcoin aldığını ve elinde kağıt para kalmadığını ifade eden Changpeng Zhao şu şekilde açıklamada bulundu:

Tüm kağıt paramı yıllar önce kripto paralara çevirip sattım. Artık sadece gelecek ay oluşacak harcamalarım için ihtiyaç olan miktarı kağıt paraya dönüştürüyorum.

Ran NeuNer’in attığı bir Tweet üzerine bu açıklamayı yapan Zhao’nun cevap verdiği Tweet’de şu şekildeydi.

Ran NeuNer’in “Bugünden itibaren her gün biran Bitcoin alacağım” Tweet’inden sonra kendi görüşünü bildiren Zhao, bunun yanlış bir yaklaşım olduğunu ve zaten kendisinin tüm fiat para birimlerini çoktan kripto paraya dönüştürdüğünü ifade etti. Bu açıklamasının ardından “kimseye öneride bulunmuyorum herkesin kendi düşüncesi özgürdür” sözlerini de açıklamasına eklemeyi ihmal etmedi.

Bu konuşmaya dahil olan Morgan Creek Digital’in kurucu ortaklarından Anthony Pompliano’da “BTC’yi gündelik yaşantıda harcayacak yerlerin artması ve hatta iş yerinde BTC ile maaş ödemesi yapan yerler son zamanda hızla artıyor. Bu artış sonucunda Zhao’nun bu fikri daha çok insan tarafından benimsenecektir.” ifadesini kullandı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail