binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaTradeSanta: Otomatik Kripto Para Alım Satım Platformu

TradeSanta: Otomatik Kripto Para Alım Satım Platformu

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button
Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com yukarıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Yapay zekanın alım satım botlarında kullanılması, küresel pazarlarda yeni bir çağ oldu. Özellikle Blockchain ve kripto paraların çıkmasından sonra yaygınlaşan ticaret botları yatırımcısına daima kazandırmayı hedeflemektedir. Çünkü hiç yorulmadan sürekli fiyatları takip eder ve buna göre en doğru pozisyonu alır.

Kripto para borsaları genel itibarı ile yatırımcılarına pek fazla araç sunmaz. Ancak geliştirilen botlar sayesinde fiyatlar birçok farklı araç ile değerlendirilir ve en doğru alım satım fiyatı belli olmuş olur. Böylelikle yatırımcılar hata yapmayı ve zarar etmeyi minimuma indirerek kazançlı bir şekilde yatırım yapabilirler. Gelin hep beraber TradeSanta platformunu inceleyelim.

TradeSanta Nedir?

TradeSanta, kripto para ticaret otomasyonunu sağlayan bulut tabanlı bir yazılımdır. Kısacası 24 saat boyunca yatırımcılar uyurken bile onlar adına işlemler yapar ve ani zarar durumlarında veya yükseliş durumlarında yatırımcıya kar ettirir.

Ayrıca TradeSanta botları normal yatırımcılara göre 100 kat daha hızlı emir girebilmesi ile alım satımların çok hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. 7 gün 24 saat yatırımcının girdiği emirler ile duygusal davranmadan işlemleri hızlı ve zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirir. Biliniyor ki yatırımcılara en çok zarar ettiren durum duygusal ve aceleci davranmalarıdır. TradeSanta bu durumu tamamen ortadan kaldırır ve girilecek emirleri ayarlamadan önce kullanıcıdan onay alarak riskleri en aza indirir.

TradeSanta’nın sunduğu bazı temel özelliklere göz atalım:

Stabil ve Güvenli

Sistem iki faktörlü doğrulaması ile son derece güvenli olup borsaların kullanıma sunduğu API’ler ile çalışır. Herhangi yasaklanma durumu asla yoktur.

Kolay Arayüz

Özellikle kripto para borsalarında olan kafa karıştırıcı grafik ve kontrol panelleri yatırımcıların çoğu zaman zarar etmesini sağlamaktadır. Bu sektörde yeni olsanız bile TradeSanta’nın kolay ve anlaşılır arayüzü sayesinde işlemlerinizi basit ve güvenilir bir şekilde yapabileceksiniz.

Ekstra Sipariş

Bot, İlk Sipariş fiyatından daha düşük (veya daha yüksek) fiyattan daha fazla para satın almak (veya satmak) için ekstra sipariş verir. Böylelikle ani artış ve yükselişlerde kar etmenizi sağlar.

Teknik Göstergeler

Bot birçok teknik göstergeyi analiz ederek alım satım işlemlerini buna göre gerçekleştirir. Hacim filtresi, Günlük filtre ve Bollinger bantları gibi verileri aynı anda analiz ederek alım satım için en uygun noktayı belirler.

Akıllı Sipariş

Akıllı Sipariş, yatırımcıların piyasa üzerinde neredeyse hiçbir etkisi olmayan büyük hacimli kripto para birimlerini satmalarını sağlar. Belirli bir tutarı belli bir süre içinde belirli bir fiyat seviyesinde veya toplam işlem hacminin yüzdesi olarak satmak üzere tasarlanmıştır.

TradeSanta Ücret Planları

TradeSanta kısa süre önce, yeni müşterilerin platformu sıfır maliyetle denemelerine olanak sağlayan ücretsiz bir plan dahil olmak üzere seçim yapabileceğiniz üç plan ortaya koydu.

  1. Ücretsiz Plan

Bu plan kullanıcılara 5 bottan erişim sağlar ve bireysel destek hizmetleri içermez. Borsadaki kripto çiftlerini kullanma ve sınırsız erişim noktaları içerir. Böylelikle herkes botu deneme şansı yakalar.

  1. Temel Plan / Aylık 15 ABD Doları

TradeSanta’dan gelen temel plan, 49 botu kullanma yeteneğini ve temel plana dahil olan her şeyi ekler.

  1. Maksimum Plan / Aylık 100 ABD Doları

Maksimum sayıda botu sınırsız sayıda kullanmanın yanı sıra. Maksimum Plan müşterileri doğrudan TradeSanta’dan bireysel destek alacaktır.

Hergün Daha Fazla Büyüyen Topluluk

TradeSanta, kripto para topluluğunda dikkat çekerek, kademeli olarak artarak pazar üzerinde önemli bir yere sahip oldu. 9400’den fazla ticari aktif botla 700.000’den fazla anlaşma gerçekleştirildikten sonra, ekip önemli bir büyüme hacmi yakaladı. Binance, Bitfinex, Bittrex, HitBTC ve en iyi kripto para borsaları ile uyumlu olan platform yakında BitMEX, OKEx ve Huobi ile de ortaklık kuracaktır. Bunu yanı sıra web sitesini ziyaret eden toplam kullanıcı sayısı geçen ay 2 milyon tekil ziyareti aştı. TradeSanta ile kazançlara başlamak için ayrıntılı bir rehberle birlikte daha fazla bilgi edinmek için resmi web sitesini ziyaret edin.

Link için tıklayın: TradeSanta


Sorumluluk Reddi Beyanı: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com, yukarıda yer alan bilgilerden veya yazıda adı geçen herhangi bir ürün ya da alınacak hizmetten doğabilecek hasar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com, yazıda adı geçen şirket ile ilgili okuyuculara bireysel olarak araştırma yapmalarını önermekte ve tüm sorumluluğun kişinin kendisinde olduğunu hatırlatmaktadır.
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail