binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerDüşük maliyetli kurumsal finansman sağlayan Nexo, borçlanma oranlarını yüzde 5,9’a İndirdi

Düşük maliyetli kurumsal finansman sağlayan Nexo, borçlanma oranlarını yüzde 5,9’a İndirdi

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para borç verme kurumu olan Nexo, Anında Kripto Kredi Tahsisi oranlarını müşterilerin yararı doğrultusunda düşürdüğünü bildirmekten mutluluk duyuyor. Blockchain alanındaki en düşük APR’lerden (Yıllık Bileşik Faiz) biri olan bu yenilik kullanıcılara harika bir deneyim sunuyor.

  • Nexo’nun Anında Kripto Kredi yelpazesindeki APR’ler şu anda yalnızca yüzde 5.9 seviyesinde. Bu oranda asla diğer kurumlarda olduğu gibi gizli ücretler, minimum geri ödeme barajı ve kredi çekleri gibi engellemeler yok ve müşteriler 200 farklı ülkeden 40’dan fazla fiat para birimi ile geniş bir yelpaze sunuyor.
  • Diğer kurumlarda yüzde 4’e varan kapama ücretleri ve 5 ila 13 oranında masraf alan Blockchain şirketleri aksine Nexo #ZeroFees prensibi ile hiçbir ek masraf olmadan çalışmaktadır.
  • Nexo’nun Anında Kripto Kredi Tahsisi’nin düşürülmüş faiz oranları, NEXO Token sahipleri için gittikçe büyüyen temettü ödemeleri sağlayan daha büyük bir iş hacmi anlamına geliyor.
  • Ayrıca borçlanma oranlarının düşmesine bakılmaksızın, Nexo’nun Faiz Kazan (Earn Interest) ürününe uygulanan faiz oranı yüzde 8 kalmaya devam ediyor.
  • Nexo şu anda dünyada 300 bin kişiyi aşan müşteri portföyü ile oranların daha da iyileşmesi konusunda her geçen gün daha fazla çalışıyor.

Nexo’da kripto kredi faiz oranı yıllık yüzde 5,9’a düştü

Şu ana kadar 1 milyar dolardan fazla işlem yapılmış ve her geçen gün daha fazla gelişen Nexo bu sektörde lider kurum olarak öne çıkıyor.

Geçtiğimiz günler Nexo tarafından Brock Pierce’e verilen ve bir ev satın almak için kullanılan ilk kripto destekli ipoteğin tümü Bitcoin ile yapılarak, artık kripto paraların yaygın şekilde benimsendiğini ortaya çıkaran bir örnek durumunda. Kripto para ve stablecoinler ile sektörde lider olan Nexo her geçen gün daha fazla insan tarafından tercih ediliyor.

Nexo Hakkında

Nexo, Blockchain’in önde gelen finans kurumu ve Anında Kripto Kredi tahsislerinin tek sağlayıcısıdır. Yatırımcılara dijital varlıklarını satmak zorunda kalmadan verimli avantajlarla kullanmaya olanak sağlıyor. On yıldan fazla FinTech başarısına sahip profesyonellerden oluşan bir ekip tarafından oluşturulan platform, 18 aydan kısa bir sürede 1 milyar dolardan fazla işlem yaptı. Tüm Nexo ürünleri tam otomasyona sahiptir. Bunun yanında inanılmaz derecede sezgisel bir kullanıcı deneyimi ve 300.000’den fazla kullanıcının sahip olduğu global bir müşteri tabanının bireysel finansal ihtiyaçlarına uygun esneklik sunar. Nexo ürünleri, çok çeşitli kurumsal müşterilere, riskten korunma fonlarına ve aile ofislerine, kripto madenciliği işletmelerine, blok zincir şirketlerine, borsalara ve günlük işlem yapan kripto para yatırımcılarına hitap eden uygun, gizli ücretler olmadan ve 100 milyon dolarlık bir gözetim sigortası güvencesiyle sunulur.

Nexo hakkında aklınıza takılan soruların cevaplarını bulmak için Nexo web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Bitcoinsistemi.com, yukarıda yer alan bilgilerden veya yazıda adı geçen herhangi bir ürün ya da alınacak hizmetten doğabilecek hasar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com, yazıda adı geçen şirket ile ilgili okuyuculara bireysel olarak araştırma yapmalarını önermekte ve tüm sorumluluğun kişinin kendisinde olduğunu hatırlatmaktadır.
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail