binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnaliz14 Kasım Bitcoin Fiyat Analizi

14 Kasım Bitcoin Fiyat Analizi

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’in sabah saatlerinde bir miktar daha gerilemesi ve kritik seviyelerden olan 8580 dolar seviyelerini görmesi, yatırımcıları bir hayli tedirgin etti. Bu dönemde birçok yatırımcı satış baskısı ve BTC’nin daha fazla düşebileceği öngörüsüyle ellerinde Bitcoin’leri sattığını ifade ediyor.

An itibarı ile 8630 dolar seviyelerinde işlem gören BTC, 8700 doların altına gerilemesi ile kritik bir desteğin daha altına düşmüş durumda. Analistler bu dönemde 8880 ve 9000 dolar direnci yakın zamanda kırılmazsa ayı piyasasının geldiğini ifade ediyor.

14 Kasım Bitcoin Saatlik Grafiği – Kaynak: Tradingview

Öte yandan an itibarı ile en önemli destek olan 8600 dolar seviyesinin kırılması durumunda da fiyatın 8450 dolarlara kadar düşebileceği öngörülüyor. Bu süreçte direnç seviyelerinin, 8700 dolar seviyesi seviyesi olduğu ve onun da üzerinde sırasıyla 8800 ve 8880 dolar olduğu görülüyor. Ayrıca 9000 doların bu aşamada trend belirleyici en önemli direnç olduğu biliniyor.

Analistler pozitif yorumların sunulabilmesi ve güvenli bölgeye girildi denilebilmesi için 8880 ve 9000 doların üzerine çıkılması gerektiği, şu aşamada BTC’nin çok güven verici hareket etmediğini ifade ediyorlar.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) göstergesi 50 seviyesinin altında olurken bu düşüşün yükselişten önceki Long pozisyonları tasfiye etmek için olduğunu düşünen analistler de var.

*Yatırım tavsiyesi değildir. Bu içerikte destek, direnç seviyeleri ve analistlerin öngörüleri paylaşılmıştır.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail