binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumSon Düşüşlerden Sonra Ethereum (ETH) İşlem Maliyetleri Ciddi Şekilde Yükseldi

Son Düşüşlerden Sonra Ethereum (ETH) İşlem Maliyetleri Ciddi Şekilde Yükseldi

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin fiyatının düşmesinden sonra kripto para piyasası birkaç gündür kırmızıya büründü. Yüzde 66’lık piyasa hakimiyeti ile tüm kripto paraları domine eden BTC, düşüş yaşamasıyla beraber Ethereum (ETH) gibi kripto paralarda da ciddi oranlarda gerileme yaşattı.

151 dolar seviyelerinde işlem gören ETH, yakın zaman önce 200 dolar direncini kırmaya çalışıyordu fakat şuan bu fiyattan yüzde 25 daha düşük seviyelerde işlem görüyor.

Fiyatların düşmesinden sonra özellikle ülkemizde de çokça yapılan Ethereum madenciliği zarar ettiren bir yatırım haline geliyor. Zira aynı işlem gücü ve elektrik maliyeti ile aynı ETH oranı kazanılsa da ETH değer kaybettiği için dolar bazında daha düşük ücretler kazanılıyor.

Bu sebeple özellikle bu son düşüşlerden sonra birçok madenci, madencilik yaptıkları makinelerin fişlerini çekti. Bu durumun ani bir şekilde yaşanmasından sonra Ethereum ağındaki bazı blokların işlem ücretlerinin 30 dolara kadar çıktığı ifade edildi.

Ayrıca birçok kripto para projesinin Ethereum ağını kullanmasından dolayı ağda sıkışıklık oluyor ve özellikle düşüş dönemlerinde aktarım maliyetleri ciddi şekilde yükselebiliyor. Bu durum sebebiyle çokça eleştiri alan ETH geliştiricileri, bunun önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail