binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerVitalik Buterin Dolandırıcı Olmakla Suçlandı!

Vitalik Buterin Dolandırıcı Olmakla Suçlandı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kısa süre önce başta Justin Sun olmak üzere kripto para birimi dünyasından olan birçok isim ile ilgili haberler çıkmış ve öyle ki bazı altcoin kurucu ve yöneticilerinin çok çeşitli eylemler ile piyasayı manipüle ettiği bile iddia edilmişti. Bugün ise Twitter’da Adam Back, Calvin Ayre ve Peter McCormack’ın hakarete varan tepkilerine maruz kalan Vitalik Buterin, dolandırıcı olduğu iddiası ile suçlandı.

McComark, Vitalik Buterin’i dolandırıcı olarak gösterirken bununla ilgili hiçbir kanıt sunmaması ise tepkilere sebep oldu. Sadece bu isim ile sınırlı kalmayan tepkilere bir de Ayre katıldı ve Ayre tarafından ”Blockchain ve ekonomi hakkında hiçbir bilgisi olmayan” kişi olarak suçlandı Vitalik Buterin.

Kripto para camiasının dolandırıcılar ile dolu bir camia olduğu açık olsa da Buterin’in dolandırıcı ithamına karşı dava açması mümkün ve milyonlarca dolar tazminat alabilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail