binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriCardanoCardano (ADA) En Merkeziyetsiz Kripto Değer Olabilir Mi?

Cardano (ADA) En Merkeziyetsiz Kripto Değer Olabilir Mi?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Cardano’nun (ADA) fikir babası Charles Hoskinson, ADA’nın Bitcoin‘den (BTC) bile 50 hatta 100 kat daha merkeziyetsiz bir yapıda olacağını iddia etti.

Bilindiği gibi Charles Hoskinson, Ethereum’un (ETH) kurucu ortaklarından biriydi ancak bazı anlaşmazlıklar sonrası projeden ayrılan ve kendi kripto parasını piyasaya süren Hoskinson, ADA’ya çok güveniyor. Öyle ki ADA’nın dünyanın en merkeziyetsiz kripto para birimi haline geleceğini ifade eden Hoskinson, merkeziyetsizlik konusunu önemle ele aldıklarını ve ADA’nın Ethereum (ETH) ile asla kıyaslanamayacağını dile getirmekten çekinmedi. Hoskinson daha önce de benzer açıklamalarda bulunmuş ve bir dizi tartışmayla gündeme gelmişti:

İlgili Haber  Charles Hoskinson, Ian Balina’ya Twitter Üzerinden Savaş Açtı!

Kripto para piyasasının en büyük 10. değeri olan ve an itibarıyla 0.0573 dolardan işlem gören Cardano’nun (ADA) yakın bir tarihte gerçekleşmesi beklenen hard forku sayesinde yükselişe geçmesi umut ediliyor. Söz konusu hard fork ile son versiyonuna iyice yaklaşacak olan kripto değerin protokolünde bir dizi değişiklik ve yenilik yaşanacak. Böylece ADA hard fork sonrası en merkeziyetsiz kripto değer olma hedefine daha da yaklaşmış olacak.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail