binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerRipple XRP Satışlarına Ne Zamana Kadar Devam Edecek? İşte O Tarih!..

Ripple XRP Satışlarına Ne Zamana Kadar Devam Edecek? İşte O Tarih!..

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

XRP’nin arkasındaki Ripple şirketi bu zamana kadar büyük tartışmalara neden olan toplu XRP satışlarını uzun yıllar daha devam ettireceğe benziyor. Şirket 2017 yılında oluşturduğu emanet programıyla XRP satışlarını belli bir düzene bağladı ve o yıldan bu zamana kadar da her ay 1 milyon XRP satışını gerçekleştirdi.

Bağımsız bir medya kaynağının yayınlamış olduğu rapora göre toplam XRP arzının yarısından fazlasına sahip olan San Francisco merkezli sınır ötesi ödeme şirketi, aksi bir durum olmadıkça 2041’in Nisan ayına kadar söz konusu satışlarına devam edecek.

Buna karşın son birkaç aydır XRP satışlarını yavaşlatan şirket, kendisine ait bir cüzdanı sürekli aktif tutuyor. Şubat ayı itibarı ile 17 milyon dolar değerindeki 75,2 milyon XRP bilinmeyen cüzdanlara aktarıldı. Şirketin toplamda ne kadar XRP’yi sattığı ise bu yılın ilk çeyreğinin ödeme raporları yayınladığında netleşmiş olacak.

Rapordaki tarih ciddi anlamda yatırımcıları tedirgin ederken eğer bu satışlar uzun süre daha devam ederse XRP’nin ciddi anlamda değer kaybı yaşayacağı iddia ediliyor. Ayrıca mevcut duruma da bakıldığı zaman XRP fiyatı Bitcoin ile beraber hareket ediyor ve en ufak bir yükselişte kar baskısı ile karşılaşıp geriliyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail