binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerRipple Gözünü Sanal Oyun Sektörüne Dikti

Ripple Gözünü Sanal Oyun Sektörüne Dikti

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bilindiği gibi sanal oyun siteleri her sene biraz daha fazla rağbet görüyor. Oyuncular, karakterlerini daha yetkin hale getirebilmek adına sanal materyaller satın alıyorlar. Oyun bağımlıları bu konuda sınır tanımıyor ve sektör hızla büyümeye devam ediyor.

Bu anlamda sektörel fırsatları en iyi şekilde değerlendirme yoluna giden şirketler çeşitli ortaklıklara imza atma yarışındalar. Söz konusu yarışa Ripple da dahil olmuş görünüyor. Şirket, bugüne kadarki en büyük yatırımlarından birini gerçekleştirdiğini açıkladı. Buna göre 140 milyar dolarlık video oyunu sektöründe rol model olabilecek önemli bir adım atma yolunda.

Özellikle oyun içi sanal mal alımlarını cazip hale getirebilmek için Blockchain teknolojisini oyun sektörüne entegre etme yolunda olan Forte platformu, bu anlamda en yeni teknolojileri kullanıyor.

Ripple’ın yatırım kolu olan Xpring oyun şirketi Forte ile Blockchain tabanlı oyun geliştiriciliği için 100 milyon dolarlık bütçe ayırmış durumda.

Oyun yapıcıları için de yeni ve yaratıcı ürün geliştirme imkanı sunma noktasında önemli fırsatlar geliştiren Forte, Ripple ile ortaklığı sayesinde entegre olduğu Blockchain teknolojisinden yararlanma noktasında kullanıcılarına XRP ile ürün satın alma imkanları sunuyor.

Netmarble, nWay, Hi-Rez Studios ve Magmic gibi oyun geliştiricileri ile ortaklıkları bulunan Forte yönetimi Blockchain teknolojisinin oyun ekonomisini büyük oranda kolaylaştırma gücüne sahip olduğunu, bu noktada oyun geliştiricilerinin de sektördeki zorlukları egale edebileceklerine inandıklarını ifade etti.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail