binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinRusya Merkez Bankası Müdür Yardımcısı: Blockchain Olgunlaşmamış

Rusya Merkez Bankası Müdür Yardımcısı: Blockchain Olgunlaşmamış

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Rusya Federasyonu Merkez Bankası müdür yardımcısı Olga Skorobogatova, blockchain teknolojisine fazla sıcak bakmadıklarını, şu aşamada Bitcoin ile ilgili açıklama yapmayacak olduğunu belirtti. Blockchain teknolojisinin olgunlaşmamış bir teknoloji olmasından dolayı Rusya olarak bu teknoloji kullanmalarının mümkün olmadığına değinen Olga, gelecekte ise bu teknolojinin daha fazla gelişmesi durumunda kendilerinin kullanabilecek olduklarını açıkladı.

Dünyanın en kötü ekonomilerinden birisi konumuna doğru ilerleyen ve sürekli olarak yaptırım üzerine yaptırım uygulanan Rusya’nın halka sunduğu hizmetler ve halktan aldığı vergiler yeterince iyi değerlendirilmemesi dolayısı ile ülkede mafyaların ve siyasi isimlerin fazlası ile zengin hale geldiği, bunun beraberinde ise kripto paralar ve diğer yeni teknolojilerin gelişmek yerine ülkede sürekli olarak dolar alımının yapıldığı biliniyor.

Blockchain Kullanmayacaklar

Rusya Federasyonu Merkez Bankası müdür yardımcısı Olga Skorobogatova, bünyelerinde blockchain teknolojisini kullanmayacak olduklarını açıkladı. Bu aşamada teknolojinin gelişmesi gerektiği yorumunu yapan Olga’nın diğer ülkelerin Merkez Bankaları ile aynı düşüncede olmamasına rağmen neredeyse ortak bir düşünce içerisinde ”henüz kullanılamayacak” bir teknoloji olduğunu belirtmesi blockchain teknolojisinin o kadar fazla güvenilir olup olmadığı sorularını beraberinde getirdi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail