binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinEtsy CEO'sundan Bitcoin (BTC) Açıklaması: Henüz Hazır Değil

Etsy CEO’sundan Bitcoin (BTC) Açıklaması: Henüz Hazır Değil

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Etsy CEO’su, kısa süre önce verdiği bir röportajda Bitcoin’in (BTC) ödeme aracı olarak kabul edilmesinin henüz mümkün olmadığını belirtti. Dünyanın en popüler eşya ve sanat ürünü satış platformlarından birisi olan Etsy’nin en azından 2021 yılı boyunca kripto para ödemeleri getirmeyeceği de böylece açıklanmış oldu.

Bitcoin Ödeme Aracı Olarak Kabul Edilmeyecek

Etsy CEO’su Josh Silverman konu hakkında yaptığı açıklamada BTC’nin ödeme olarak kabul edilmek için henüz hazır olmadığını belirtti

Bunu gerçekten faydalı bir alım satım ve ödeme aracı olarak kullanabilmek için öncelikle buna sahip olan çok fazla insan bulunması gerekiyor. Asla, asla demeyin ancak ben 2021 yılı bitmeden bunu yapacağımızı düşünmüyorum.”

Silverman’ın bu ifadelerinin tam da Bitcoin’in volatilitesi ciddi bir artış yaşandığı anda gelmesi şaşırtıcı olmadı. Lider kripto para birimi bir süre stabil bir şekilde yükseliş yaşadıktan sonra bu haftanın başından beri düşüş yaşamakta. 58.000 dolardan 44.000 dolar seviyesine kadar gerileyen BTC, 1 günde %25 düşüş yaşadı. Bu da volatilitenin şu sıralar zirve yaptığını göstermekte. Bitcoin’in bu düşüşü de ödeme olarak BTC alan birçok kişiyi zarara uğratmış olabilir.

Etsy’nin Bitcoin’i ödeme aracı olarak kullanma konusundaki tereddütlerinin de tam olarak bundan kaynaklandığı söylenebilir. New York merkezli online alışveriş platformunun değeri 27 milyar doların üzerinde ve şirket yakın zamanda kripto para yatırımı yapmayı da düşünmüyor. Silverman, hissedarların parası ile spekülasyon yapmayı uygun bulmadığını ifade etti.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail