binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinParibu Kripto Para Borsasına Yönelik İddialar Sertleşiyor!

Paribu Kripto Para Borsasına Yönelik İddialar Sertleşiyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından birisi olan Paribu, 24 saattir oldukça sert açıklamaların hedefinde kaldı. Kullanıcıların çeşitli sosyal medya platformlarında ortaya attıkları iddialara göre borsada şüpheli işlemler gerçekleşiyor olabilir.

Paribu, Şikayetlerin Hedefinde

Kullanıcılar özellikle cüzdanlarındaki fonların azaldığı veya tamamen kaybolduğu söylentisi ile Paribu’nun hacklendiği iddiasını ortaya attı. Twitter’da Mehmet Genç gibi birçok kullanıcı Paribu cüzdanındaki fonlarının boşaltıldığını iddia etmekte. Çok sayıda kullanıcının benzer şikayetlerde bulunması ise Paribu’nun konu hakkında açıklama yapmasını sağladı. Kullanıcılar belirli bir süre borsaya erişim de sağlayamayınca borsanın hacklendiğini ortaya attı.

Paribu kripto para borsasının Paribu Destek Twitter hesabından yapılan açıklamada borsanın hiçbir şekilde hacklenmediği vurgulandı. Paribu kısa bir süre kesinti yaşandığını ancak teknik ekibin bunu çözdüğünü vurguladı. Aksaklığın geçtiğini ve “asılsız sosyal medya paylaşımlarına” itibar edilmemesini vurgulayan Paribu, buna rağmen hala eleştirilerin odağında.

Paribu Kullanıcılarının Cüzdanları mı Boşaltıldı?

Paribu’nun internet sitesine girilmek istendiğinde ise basın saati itibarıyla siteye erişim sağlandığı görülüyor. Bir kullanıcı ise konu hakkında yayınladığı gönderide ispatlı bir şekilde hesabından BTC çalındığını ve bunu yapanın IP adresini paylaştı. Öte yandan birçok kişi BTC’lerinin aynı cüzdana gönderildiğini vurguladı. Paylaşılan cüzdanın bakiyesi ise an itibarıyla sıfır olarak görülmekte. Buna rağmen cüzdana gönderilen BTC’lerin toplam miktarı 4,28 olarak gözüküyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

6 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

6 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Burak

Aman diyim uzak durun sakın girmeyin.

Anonim

Paribuda btc turk hepsi merdiven altı imalat yapan işletmeciler gibi

Anonim

Bu ne saçma bir yorum

X

Burda yatırım yapanın kendine saygısı yoktur. Ne grafik var ne emirler görünüyo karambole alıp satılıyo zor kurtuldum burdan.

Kenan ÇIRACI

Aynen öyle bnance tam çözeyim ne var ne yok çekeceğim zaten

Polat

Grafik var ya.Sen bulamıyorsun.

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail