binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriDogecoinAlışveriş Devinden Yeni Dogecoin (DOGE) Kararı!

Alışveriş Devinden Yeni Dogecoin (DOGE) Kararı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dogecoin (DOGE) günü olarak bilinen 20 Nisan 2021’de çok önemli bir müjde daha geldi ve DOGE yatırımcıları iki gelişmeyi bir arada kutluyor. Elektronik sektörü odaklı çevrimiçi perakende satış platformu Newegg, bundan sonra DOGE ile ödemelerin kabul edileceğini açıkladı.

DOGE İçin Yeni Ödeme Kapısı

Şirket aslında daha önce bunun müjdesi olarak görülen bir haber paylaşmıştı. Resmi duyuru öncesinde Tesla CEO’su Elon Musk’a seslenen Newegg, Musk’ın favori kripto para birimini platformda ödeme yöntemi olarak ekleseler bunun kendisi tarafından kullanılıp kullanılmayacağını sorguladı. ABD’nin en büyük çevrimiçi alışveriş platformlarından birisi olan Newegg, Twitter üzerinden yaptığı bu duyuruya da inanılmaz bir reaksiyon aldı.

Söz konusu gönderi 10.000’den fazla beğeni alırken buna binlerce cevap ve 4.613 retweet geldi. Cevaplar arasında öne çıkanlardan birisinin ise DOGE fiyatı düşüş yaşadığında Newegg’in buna pişman olacağı yönündeydi. DOGE fiyatı kesinlikle son dönemde inanılmaz bir yükseliş yaşadı ve Elon Musk artık eskisi kadar etkili olmasa da DOGE yükselişini sürdürüyor.

DOGE fiyatının özellikle bugün ciddi bir yükseliş yaşaması beklenebilir. Kripto para piyasası tamamen kızıla bürünse ve BTC de dahil bütün kripto paralar düşüş yaşasa da DOGE %22’lik yükseliş ile 0,41 dolardan işlem görmekte.

DOGE fiyatı için psikolojik direnç noktasının ise 0,50 dolar olduğu biliniyor. 20 Nisan 2021 olarak bilinen DOGE günü ise fiyat üzerinde inanılmaz bir etki ve oynaklık yaratabilir.

*Bu tarz yükselmiş olan coinlere yatırım yapmak son derece risklidir ve geri dönülemez zararlar etmenize sebep olabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
mustafa kurt

dogecoin bütün dünyaya 20 nisanı kötü yaşattı 21 nisan ne olacak merak konusu şimdilik elon musk karlı çıktı 20 nisanda. halk ise perişan.

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail