binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinUyarmıştık! Bir Bitcoin (BTC) Borsası Daha Sitesine Kilit Vurdu!

Uyarmıştık! Bir Bitcoin (BTC) Borsası Daha Sitesine Kilit Vurdu!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünkü haberimizde Vebitcoin borsası hakkında para çekimleri ile ilgili çok sayıda şikayet olduğunu ve 2. bir Thodex vakası olabileceğini paylaşmıştık.

İlgili Haber  Dikkat! Thodex'ten Sonra Bir Borsadan Daha Şikayetler Gelmeye Başladı!

Ne yazık ki korkulan oldu. Henüz Thodex’in oluşturduğu panik havası dağılmamışken Vebitcoin borsası da faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.

İnternet sitesini kullanıma kapatan ve siteye bir mesaj bırakan borsa şunları aktardı;

“Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız.”

Thodex olayının oluşturduğu panik havası yerli kripto para borsalarında bulunan fonlardan toplu olarak çekim yapılmasına neden oldu. Büyük yerli borsalar şimdilik bu talebi karşılayabilirken küçük borsaların likidite krizi yaşadığı düşünülüyor.

Borsadaki fonların ne olacağı henüz bilinmezken borsanın ilerleyen günlerde açıklama yapacağı bildirildi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

79 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

79 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Elif

Bu thodex arastirilsin adam.elini kolunu sallayarak ulkeyi terketmek birde piskince donecem demek ole kolaymi bu isin altinda baska duzenek var arkasi saglam destekle kurulmus bi plan.kripto para piyasasini bitirmek icin yapilan bi seneryodan ibaret.

binancea güvenmeyen adam!

Binance için millet iyimser yorum yapıyor ama maalesef o iş öyle olmuyor. Binance 25.04.2021 sabah bakım çalışması diye duyuru geçiyor ama gerçek amaç ne şüpheleniyorum.

Özk

Yarın da o meth ettiğiniz binance 4 saat güncelleme yapacakmış ne karın ağrısı varmış ikide bir güncelleme yapıyor.. çok güçlü ya tamda piyasa bozukken bakacam nasıl alım satım yapacaksınız 4 saat

Anonim

Binance kullanın global olmayan borsalar ümit bağlamayın , kripto geleceğin yatırımı çakal cukala para kaptırmayın.

Mehmet

Aynen öyle kardeşim en güvenir yatırıncı parası olmayandır Benim gibi yani ☝️🤲 🐑 Ları olanlara selam olsun ben iyi çobanın.koyun kuzu bakarım

Mehmet

Aynen öyle kardeşim en güvenir yatırıncı parası olmayandır Benim gibi yani ☝️🤲 koyun 🐑 karı olanlara selam olsun ben iyi çobanın.koyun kuzu bakarım

MURAT

Daha da çok pis patlatacaklar…. bulaşmayın bunlara …bu daha iyi günler….

Mehmet

Aynen öyle kardeşim en güvenir yattıncı parası olmayandır Benim gibi yani ☝️🤲

Ada yilmaz

Yerli borsalaedan uzak durun . En iyisi binance diyorlar. Goldexcoin de yerli sanırsam uzak durun paranızın kıymetini bilin uzak durun yerli platformlardan

FUL

Sevgili arkadaşlar bence işlem platformlarin da güvenilirlik önemli dir.Ancak her ihtimali iyi düşünerek hareket etmek yatırımlarımızı koruma noktasında önemli kazanımlar elde etmemizi sağlar.Bunun içinde kripto varlıkları soğuk cüzdanlar da taşımak şu aralar daha mantıklı bir önlem olur.Saygilarimla

Saliha Aydin

+

Zehra Celik

Binance kullanın sadece binance iyi diyorlar arkadaşlar sadece binance hem birinci abd ikinci biziz. Sadece binance dan sasmayin. Yerli platformumlardan uzak durun yerli borsalardan uzak durun. Saygilarimla

serdar

Allah Allah baksen .. soğuk cüzdan nasıl oluyomus.milleti yoldular allahin okuzu.bitcoin batik kara para furyasidir alan batmaya yillarin emeklerini çöpe atmayın mahkumdur

Hassoman

Sen ne ayaksın afacan, bi halt bildiğin yok bari sallama millete avel seni…

Anonim

Soğuk cüzdan nerden alabilirim yardımcı olurmusun lütfen

Anonim

Emir glabel tabiki

Sekocan

Kim ne derse desin yerli yatırımdan asla şaşmam. Bitci coin hem yerli sermaye hem de yabancı ve yerli takımlara, hatta Türkiye Basketbol Federasyonu’ na bile sponsor olup Token çıkarabilen sağlam bir borsa şirketi. Birlikte büyüteceğiz, birlikte büyüyeceğiz.

Binance kullanın sadece binance. Yerli platformlarda uzak durun oyuna gelmeyin (seda)

Thodex yerli değil miydi sekocan. Milleti yanlış bilgilendirme ama artık millet uyandı yanlışa göz yummaz. Binance en iyisi sadece binance.

Doğdum binance
Öldüm binance

Şaşarmı şaşmaz

SADECE BINANCE KULLAN MILLET SADECE BINANCE IYI DIYORLAR

Yalan söyleme sekocan tokenleri fazlasiyla Hem token hemde coinleri binance da var sadece binance da var. Inanmayin sekocana. Binance kullanın sadece binance iyi diyorlar

Bınance den uzak durun paraları bitiriyor resmen

Binance

Binance en iyisi anonim yalan yanlış konuşma. Binance iyi diyorlar sadece binance kullanın

Betül Demir

Neyin kafasndasiniz yahu siz ne drdiqinizi bilionuz mu ne yerlisi! Yerli yerli diye diye yerli yeksan oldu hersey aklınızı basinizi alın senaryo bunlara inanmayin nabiz olcuyolar ve daha kolay islemler olsun diye türlü türlü oyunlar dönüyor birakin ya soyguncularin bu tip oyunlarına gelmeyin uzak durun yerli platformlardan uzak durun yerli borsalardan paraniza yazık edersiniz uzak durun yerli şeylerden. En iyisi binance diyorlar en güvenilir binance. Yerli yerli diyenler görürsünüz kol kadar vergileri sokusturacaklar uzak durun ay yeter biktik vergi wermekten bu ne yaa 2023 de qorurler secimi. Hırsızlara çözüm bulun issizliqi halledin önce nerede 128 milyar doların hesabini verin nerede ay 128 milyar dolar neredee ??

Anonim

Ananin aminda

Hilmi

Tamda senden beklenen cevap gevşek

Serdar

Agzina saglik Betül hanım. Burda bi kac tane sütü bozuk var site ismi söyleyip oraya dolaylı yonlendirme yapiyo.daha fazla milleti yolma derdindeler. herkesi uyarın.. paramiz borsaya girsin üretim artsın sirketler büyüsün bizde buyuyelim aselsan arcelik vestel sanayi sektorleri yazilimlar… pqranizi dolandiricilara kaptirmayin

Anonim

Bak belki Baska yerlerine kacmıştır daha düne kadar kasada para yok diyenler 128 soruyor

Anonim

Mal

Anonim

Nerede lan 128

Anka

128 milyar bende paylaşalım mi?

Ada yilmaz

Yerli borsalaedan uzak durun . En iyisi binance diyorlar. Goldexcoin de yerli sanırsam uzak durun paranızın kıymetini bilin uzak durun yerli platformlardan. 128 milyar dolardan öte 1.2 Trilton dolar var sayin fatih erbakan soruyor nerede 1.2 Trilton dolar???

Ali Veli KırkDokuzElli

Sen şaşma yerliden aman haaa. Yarın bur gün senin yerlide kepenkleri kapatıp kaçınca çok şaşarsın :))

Yerli girsin size

Yerli diye taptigin site kapatinca sokarsin artik bi yerlerine

Sarp

Durmadan biance güzellemesi yapanlar gavur kazığını yiyince başvuracak merci de bulamayacaksınız. Hele az bekleyin korona döneminde şişen balonlar bir bir patlamaya başlasın görürsünüz. Yatırın yatırın paralarınızı gavur şirketlerini onların kazığı daha tatlı oluyormuş. Tadınca anlarsınız.

YALANCI SARP

Gelsn düzenleme z kusagi secimi duzenler.. Yeter artik rahat olalim dedikce qeliyorsunuz biseyleri öne sürerek nereden inanalim bu magduriyetler swrnayo olmadugini 😉 Bir araba almaya kalkiyoruz 3 araba almıs qibi araba aldiriyonuz vergi ülkesi olduk neredeyse hava ya da düzenleme getirerek vergi alacaksınız..!

Binance kullanın sadece binance iyi diyorlar

Yerli kazigi mi daha tatli oluyor diyorsun sarp. Inanmayin sarp a arkadaşlar binance kullanın sadece binance iyi diyorlar

Alpaslan Altıparmak

Btc Turk piyasadaki tabanlı ve projeli coinleri bünyesine almaya devam ediyor. Coin işine ilk girdim Btc Turk de kazandım daha sonra Binanceye aktardım coinlerimi orada kaybettim. Şans konusundada Btc Turk daha sıcak geldi listelendiği coinlerde kaliteli projesi olan coinler. Destek ekibi hızlı ve çözüm odaklı. Her yerde yatırımı olan ve giderek büyüyen bir platform Btc Turk

Yücel

Ne yalan konusiyorsun bilader bizde bunlara inandık mi ? Hayir.

Nimet Cubuk

İnanmayın Alparslan altıparmak kişiye yakında oda biter gider thodex neydi bilader promosyonlar dağıtan bakanlarla fotoğrafı olan şahıs değil miydi ceo su genç dinamik denilmedi mi tosuncuga fatih denildiği gibi. Hry yavrum hey inanmayın arkadaşlar. yerli borsalarsan uzak durun paraniza sahip cikin. Hiç bir önemi yok btc Türk ün coini az dır. binance iyidir sadece binance.

Emel Yetis

Kaybetmen senin sucun arkadas piyasayi bilmiyorsan biz ne yapalim hem öyle bisey yok millete yalan söyleme. Biz binance dayız sadece binance ve çok güzel. Yerli borsalardan uzak durun.

Anonim

İnsanlar panik yapıp satış yaptığı için dusuler oluyo panik yapmamak lazım geleceği parlak arkadaşlar bitcoinin çok büyük kurumlar alış yapiyo bu sene sonuna kadar 100 bin doları çok rahat görecek. Btc türk de sknti olmaz bence hatta bu durumdan keninde pay cikarabilir btcturk guvenilirligini göstererek insanlari kendi borsasına cekicek bence

BINANCE SADECE BINANCE

YERLI BORSADA ISLEM YAPMAYIN VERGI GELMESI DAHA KOLAY OLUR UZAK DURUN YERLI BORSADA DEVLET 3 VERDIGINI 10 ALIR HABSRINIZ OLSUN UZAK DURUN YERLI BORSALARDAN. TEKNOLOJİYI YASAKLAYAMAZLAR.

Nazım Çakır

Ben paribu ve btcturk u sağlam görüyorum. Hele ki bu saatten sonra iyice büyüyecekler. Çünkü yerli piyasa onlara kalacak. Korkmayın derim. Binanceye zaten lafımız yok. Panik yapmayın, btcturk ve paribu sağlam şirketler.

AKILLI OLUN SENARYOLARA INANMAYIN

Paribu mu sağlam şirket işlem yaptırmayan sistemi kilitleyen paribu mu sağlam arkadaşım iyi misin sen yoksa yandaş misin nesin ya uzak dur paribu pismanliktir. Acaba niye üst üste böyle iki borsa patlat verdi acaba bu senaryo mu ???? Evet sernayo.

Anonim

Icrypex’te bir sorun çıkacağını düşünmüyorum sizce ?

Anonim

Binance Btcturk Paribu da sorun çıkacağını sanmıyorum

Kadir Coşar

Teşekkürler

Enes

Inanma kadir yerli borsalardan uzak dur kanka

Ahmet

Binance hariç hepsi tehlikeli

Anonim

Aynen katılıyorum

Mesut

Aynen sadece binance. Amaçları fazla kazanmasnlar vergi işlemleri hizlansin diyerek paparayi yasakladılar yok yaşa dışı bahis mis şimdi mi aklına geldi??? Niye önceden yasaklamadin ? Anlayın arkadaşlar devlet benden fazla kazanamazsın diyo herkes aynı fikirde özellikle z kuşağı ama secimde işsiz gençler oyunu ona göre verir

Özay akbal

Binance Tr güvenilirmi acaba

Merkezi olmayan parayı merkez bankası mi müdahale edecek ?

Hayiir uzak dur binance Tr den. Yerli borsalardan uzak durun

Furkan

Cikacak vebitcoin gibi reklamları yok muydu cahil olmayın bundan sonra yerli platformdan uşak durmak iyi gelir

Derya

Yalanlara inanmaya devam et sen 😂 VEBITCOIN de sanmıyordu neden üst üste yerli borsalar ??? Hepsi bilerek bunlar birseyprre zemin hazırlamak için, uyanık olun

Derya

Uzak durun yerli platformlardan uzak olun

Kalahan

Paribu icinde bir ton şikayet var.

Sorararlarsa, sadece binance iyi diyorlar

Binance TR den uzak durun sadece binance arkadaslar en iyisi sadece binance diyorlar

Kadir Coşar

Q

Cihan Çelik

Merhaba hocam xrpple den bilginiz varmı ne olacak acaba teşekkür ederim

Anonim

Milletin kıçına yılan kacmiş sen hala ripple diyorsun.pes vallahi

Selda Olmez

Türk Türke sokmuş gardas uzak duracaktiniz yerli borsalardan en gyqenilir borsa binance sadece binance.

FİKRET

Aman uzak dur dostum
Binance ve gate.io dan sasma

Derya sasmaz

+

01lqdk@gmail.com

Aynen yerli borsalari kullanmayin. Düzenleme adı altında vergiyi daha kolay alacaklarini sanıyorlar millet oyuna gelmeyin yerli borsalardan uzak durun.

Ethem Yanmaz

+

Cryptocu

Hocam hotbiti önerir mısınız? Cevaplarsanız çok sevinirim yatırımım var çünkü. Şimdiden teşekkür ederim.

Anonim

BtcTurk nasıl? Güvenilirmi ?

BİNANCE SADECE BINANCE KULLANIN

Güvenli değil BtcTurk …

Ensar Yigit

Uzak dur btcTurk ten arkadaslsr YERLI BORSALARDAN UZAK DURUN…!

Binance kullan sadece binance.

Hotbiti bilmiyorsan ben neyim 😂😂

Anonim

Hala hotbit motbit diyor. Kardeşim binance. Başkası yalan.

Anonim

Binanceden şaşma dostum.

Kadir Coşar

BTC TÜRK için fikriniz nedir?

Anonim

Bence btcturkte sıkıntı olmaz hatta tam tersi bu durumu lehine çevirip insnalari kendi borsasına çekip büyüyebilir bence. Benimde bana göre iyi miktarda param var btcturkte cekmiyicem tabi yinede haberleri takip etmek lazim

Sadece binance iyi diyorlar sadece binance.

Ne büyümesi kim kimi büyüyecek arkadasim kol kadar vergiyi geçirirler uzak dur yerli platformdan daha kaziga doymadi mi bu millet akıllı olun kendi kararlarınızı kendiniz verin. Yerli platformu kullanmayın diyorlar sadece binance iyi diyorlar sadece binance. Binance TR değil arkadaslar sadece binance.

Binance dan sadece binanve dan sasmayin

Uzak dur btc Türk ten uzak durun yerli borsalardan. Binance iyi sadece binance. Papara yasaklanmasi hiç birseyi ifade etmez yasadisi bahis diye bahane ile yasaklandı 30 nisandan sonra par aytir çek olmayacak ama borsalar arası transfer edilir yani teknolojiyi yasaklayamazlar. Sadece binance arkafaslsr binance dan şaşmayın dostum

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail